Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Gastheleen Fuhler
02-03-2013

Annie
Ik kan niet naar de voorstelling,ik heb last van mijn Galblaas en Galsteen onder mijn borst. De Tamboer Hoogeveen.ik wens eenfijne speel avond

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Gast
19-02-2013

eeuwig
lieve jenny je bent en blijft een prachtig en krachtige vrouw en eeuwig jong heb je altijd gevolgt vadertje langbeen daar begint het mee voor mij als klein meisje op de zaterdag feest blijf altijd zo als je bent gewoon een MENS xxx

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Rien van Nispen
10-02-2013

Nostalgie
Lieve Jenny,

Je bent er al heel mijn leven, zo lijkt het. Jij en Ikke, Vadertje Langbeen, dat zijn toch wel mijn oudste herinneringen. Het meisje met de blauwe hoed... of het gisteren was.

En na al die jaren nog steeds actief, nu weer in het heerlijke Schaep, weer lekker terug in mijn Mokum. Je bent zo rotsvast verbonden met het verleden, telkens als ik je zie, raakt het me. Ga nog lang zo door. Oh... en wist je dat je me hebt geleerd om soep te koken! Dat was in het theater, bij het kostschoolsyndroom. Daar maakte je soep en ik kreeg een kop. Heerlijk. Als ik soep maak, denk ik ECHT terug aan dat moment. haha. Je bent een topwijf!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Dick Sterk
08-02-2013

Dank je we;!
Jenny, wat ben je toch een heerlijk mens! Je neemt me in 't schaep mee naar een stukje verleden. Mijn ouders waren ras echte jordanese. En wat zet je het goed neer. Zie helemaal mijn tante Bep terug hahahahha. Samen met je collega's zetten jullie een stukkie oud Amsterdam neer. Maar jouw ster straalt toch echt het meest. Dank je wel kanjer!

paulien
08-02-2013

Annie
Vanavond naar Annie in Drachten geweest.Wat een geweldige voorstelling!Complimenten voor de fantastische vertolking van Miss Hannigan,wat heeft u nog steeds een prachtige stem en immens bereik.Heel erg bedankt voor een prachtige avond en ook mijn complimenten aan de andere castleden.Het was GEWELDIG!

Gerda
06-02-2013

Mevr
Hallo Jenny,ben gisteren naar Annie geweest,heb onnoemelijk genoten.Je bent nog steeds de kanjer die ik je vroeger al toe bedeelde. Ik zoek het nummer jij en ik dat je volgens mij vroeger eens gezongen heb met Frans halsema,weet je waar ik dat kan vinden.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sylvia
06-02-2013

Wil ik even zeggen
Beste Jenny Arean, Wat leuk dat ik u hier eens kan vertellen dat ik een enorme fan van u ben. Ik heb in de jaren veel van uw theatershows gezien en heb bijna al uw cd's. Uw liedjes inspireren ons hier thuis soms zomaar in het alledaagse leven. U hoort er hier helemaal bij! Hoop gauw weer eens avondje in het theater te genieten van uw levenskunst. Hartelijke groet, Sylvia

Son
05-02-2013

Brigadoon
Hallo mevr. Arean, Het is helemaal geweldig om u weer te zien op TV en zeker in een serie als "'t Schaep". Ik heb u voor het eerst gezien in een serie musicals met Jacco van Renesse samen. De musical Brigadoon is mij altijd bijgebleven en was voor mij de aanleidig voor een grote bewondering voor u. Vriendelijke groet, Mevr. Son de Jager

Jan G. Stam
27-01-2013

wandelen
Beste Jenny. In de KRO magazine nummer 4, lees ik dat jij weinig meer in de natuur komt. Je mist een auto. Ik wil je best eens ophalen met de auto en ergens gaan wandelen in die natuur.

Greet
23-01-2013

TV-serie
Beste Janny, Ik zit met dezelfde vraag. Ik lees net een interview in KRO Magazine met Jenny Arean. Dan ga je terugdenken wat Jenny in haar vak allemaal heeft gedaan. Ik weet veel te herinneren, óók de scene die jij beschrijft, maar ik kan er ook helaas niet opkomen in welke serie of film dat is geweest. Nu weer genieten van de acteerprestaties van Jenny in \'t Schaep in Mokum.

Janny
22-01-2013

stijlewandrace
wie weet nog in welke serie/film/musical Jenny met dacht Huib Rooymans speelt en zingt met de motor in de stijlewandrace/kermis....zou dat stukje graag weer eens zien

Chris Braad
17-01-2013

ik hield van
Ben op zoek naar de opname van 'Ik hield van' (j'aimais') Heb jenny dit nummer eenmaal op de radio horen zingen, lang geleden, hommage aan Brel dacht ik,heb 't helaas nooit meer kunnen achterhalen. En het is zo godallemachtig mooi!!! kan iemand mj hieraan helpen? cbraad1@gmail.com eeuwig dankbaar!!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Heleen Fuhler
07-01-2013

Schaap met de vijf poten
Ik verheug me er erg opvanavond ik ga ook naar Annie Groetjes heleenfuhler@ziggo.nl

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Gwen
30-12-2012

riek
lieve jenny arean ga je de rol riek spelen ik wer kop het toverbaltheater groetjes gwen

Wim van Esch
23-12-2012

Academie van het leven
Op Best 24 naar een herhaling van villa Felderhof gekeken waarin Jenny te gast was. Ik begeleid mensen die n.a.v. traumatische- of andere gebeurtenissen er zelf niet meer uit komen. Jenny laat in deze aflevering zien dat menszijn en vanuit je donder denken, de remedie is. Dit is ook mijn werkwijze. Ik vind dat het oude Amsterdamse denken, nuchter en met het hart op de tong, de autoritaire drempel van de psychologie verlaagd. Deze aflevering zal ik bij de sessies gebruiken omdat ik als oud Mokumer luister naar mensen en dan evenals Jenny in de aflevering deed, mensen weer op aarde kan laten belanden. Vanuit je donder en geen praktijken vanuit een boekje. Nogmaals hartelijk dank Jenny. ik wou dat ik je een keer kon ontmoeten. Wim

Marco van den Noort
21-12-2012

Annie
Gisteravond 20 december bij Annie geweest. Fantastisch wat Jenny daar even wegzet. Wat een stem, wat een contra-alt. Dank je wel, ik zei tegen mijn vriendin, die is al zolang bezig, is al wel rond de zestig, en wat blijkt 70 en dan zo'n kracht en geluid. Top hoor.

Andy & Bert
24-11-2012

Geweldig
We zijn vanavond bij een voorpremiere van Annie geweest. We hebben geweldig genoten, maar uw optreden was helemaal geweldig. Een aantal maanden geleden mochten we al genieten van "Vroeger of Later" en nu dit weer. 2 Totaal verschillende disciplines maar van beiden hebben we genoten. Wat u voor energie weet over te brengen is onvoorstelbaar. Dat u nog maar heel lang de mensen mag vermaken, in goede gezondheid uiteraard! Lieve groeten!

Rene
21-10-2012

gefeliciteerd
Van harte proficiat en nog vele jaren! Voor mij behoor je wel tot de top 3 van Nederlandse Diva's (samen met Adèle en Jasperina)!

Gast
12-10-2012

kapsel
Nog Proficiat,U lijkt mijn een geweldige vrouw en u kapsel vind ik altijd geweldig.

Gast
03-10-2012

van harte
van harte gefeliciteerd Jenny met je verjaardag .Maak er een mooie dag van . groeten

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>