Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Pia
04-04-2005

Pia
Beste Jenny, Bedankt voor je mooie show. Prachtige liedjes, goed gezongen, leuk bandje, mooie meisjes! Er is alleen een puntje dat waarschijnlijk niemand je durft te zeggen omdat het nogal genant is. En toch zou ik het willen weten als het over mij ging. In de pauze hadden een aantal mensen het er al over en het valt natuurlijk extra op als jij op dat hoge podium staat en wij lager uit de zaal naar jou op kijken, en het effect wordt nog erger als je rechtop staat en je uitstrekt maar: allebei je broeken zitten in het kruis zo strak dat je kunt liplezen! Het lijkt grappig maar het leidt erg af van de anders vaak ontroerende show en dat kan toch niet de bedoeling zijn.

Hennie Kemps
21-03-2005

Hennie Kemps
Je laatste show heeft ons ontroerd met zulke mooie liedjes zo prachtig gezongen. Is al duidelijk wanneer er een CD van uit komt. We kijken er halsreikend naar uit.

Daan
20-03-2005

Daan
Sinds deze week is er een nieuwe website online, waarop al het nieuws over het betere lied wordt verzameld. Kom je een keer kijken? www.hetbeterelied.nl! groet, Daan

Homepage

Gerrit Wouters
13-03-2005

Gerrit Wouters
Hallo Jenny! Mijn naam is Gerrit en ik woon in een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke hancicap. Ik ben een groot fan van jou en ben onlangs nog naar jouw optreden in het Zaantheater geweest. Ik zou heel graag een DVD van "het meisje met de blauwe hoed" willen hebben. Zijn die er ook? Met vriendelijke groeten, Gerrit Wouters.

Rob
11-03-2005

Rob
Om te beginnen nog mijn dank voor de heerlijke (hoopgevende) avond in het anders zo doodsaaie Hengelo. (je publiek viel me een beetje tegen(suffig en oud :))) Je zou alle nummers van Aznavour probleemloos ten gehore kunnen brengen. Misschien toch wat te melancholisch voor een tiep als jou. Ik blijf je volgen Jenny. (maak eens een leuk nummer over die geweldige keukentafel van je) Mooie site bovendien. Het ga je goed

W.Klaassen
06-03-2005

W.Klaassen
Ik heb u jaren geleden op Zondag vanaf de Watercirkel in Amstelveen een lift gegeven naar uw huis op de Keizersgracht.Kunt u zich dat nog herinneren?

Willem Bel
01-03-2005

Willem Bel
Wij zaten op rij 2 afgelopen zaterdag in vlaardingen (het rode theater).Jacqueline mijn vrouw en ik hebben erg genoten van de nieuwe show die mooie nieuwe chansons en de mooie vertalingen van o.a. util en het nummer van charles aznavour heel mooi. Een vraagje wanneer komt er een cd of dvd van uit Jenny? vriendelijke groeten Jacqueline en Wim p.s. Leuke opmerkingen over de BLOKKERS en de eenheidsworsten aan theaters. Wij runnen al 25 jaar een winkel in serviezen en kookartikelen met mooie cadeax in een eigen stijl. nog maals bedankt

Ada Cobet
27-02-2005

Ada Cobet
Heb zo enorm genoten van uw optreden in Emmen op 23 feb. Zou zo graag de teksten nog eens kunnen nalezen. Sommige ervan maakten veel emoties los. Bedankt voor die avond.

frank van der meijden
25-02-2005

frank van der meijden
vanavond in bussum enorm genoten. ondanks een verkoudheid een programma waar het vakvrouwschap vanaf spetterde.

annabet tausk
24-02-2005

test
Lieve Jenny, ik hoorde van een kennis dat mijn naam gevallen was. Emilie , jongste dochter ook al 28 en ik zijn op zoek naar een datum om te komen kijken. Ik zou het ontzettend leuk vinden om je gewoon weer eens te zien. liefs Annabet

Henny van Herck
18-04-2004

Henny van Herck
Nog een hartelijk dank voor de prachtige voorstelling. Het was weer eens een grandioze combinatie van levensechte indringende en goed zichtbare elementaire ervaringen met diepgang, maar toch relativerend "behapbaar". Geen opgelegde overdracht van een boodschap maar met vele momenten waarin men stilstaat en bij zichzelf en "het leven" uitkomt. Filosofisch, geschiedkundig, verlies, afzondering, maar de kracht van de gedachte en de liefde is het die overwint en inzicht in de mensheid geeft.

Homepage
<< Start < Vorige 11 12 13 Volgende > Einde >>