Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

lydia laseur
11-01-2007

lydia laseur
met het popvrouwenkoor in zwolle zingen we 'zing dan'. op welke cd's die nog te koop zijn, komt dit nummer voor? Bestaat er een overzicht van alle cd's van Jenny Arean met welke nummers erop?

Laurie Klarenbeek
17-12-2006

Laurie Klarenbeek
Ik heb net 't Schaep met de 5 poten gezien. Erg leuk gedaan. Wat een overweldigende biografie; ik ben erg onder de indruk (en stiekem een beetje jaloers), nooit geweten.

Kenneth Arduin
11-12-2006

Kenneth Arduin
TIP: Indien u overweegt nog iets totaal anders te willen gaan doen.Denk aan Zuidam.muziek in de stijl van Celia Cruz de salsakoningin. Het is zeer bijzonder, maar u heeft praktisch hetzelfde stemgeluid vooral timbre. Probeer eens bijv. in de badkamer het nummer kimbara.Vlgs mij zult uzelf versteld van staan.Er zijn naar ik weet geen andere zangeressen die dit unieke stemgeluid zelfs benaderen. Dus ... groetjes, Kenneth Arduin Almere-Buiten PS. u voor het eerst gehoord in de schaap met vijf poten.

meyndert bos
19-10-2006

meyndert bos
Hallo medefans van deze kleine grootse en grote vrouw. dame zou ik bijna zeggen vanwege mijn groot respect voor haar(jou dus jenny als ik zo vrij mag zijn !!??) ik wil graag binnenkort naar een optreden met een vreind van me maar hoe weet ik waar jij/zij optreedt weet u/jij als lezer van dit berict het ?? mail me dan op meyndert@xs4all.nl met hartelijke dank Meyndert zo dan is er ook weer eens een nieuw bericht op deze ste ik zie dat het laatse bericht van augustus jl is. allemaal veel mazzel meyndert en eh ...sorry voor tiep sgrijf en steilvouten Commentaar van de webmaster: Jenny Arean speelt vanaf januari 2007 in "Het Verschil", de speellijst kun je terugvinden via de menuoptie "Theater", scroll naar beneden en klik op "Het Verschil".

regine
04-08-2006

regine
ik hoorde laatst een prachtig lied van Jenny Arean op de radio dat veel indruk op me maakte, maar ik heb geen idee hoe het heet. Er kwam de regel in voor 'ik zing gewooon mijn lied, lalalala'. het is langzaam, in driekwartsmaat. Zegt dit iemand iets? Commentaar van de webmaster: Dat lied heet ""Of het nu helpt of niet" en is te vinden op de cd "Voorwaarts en niet vergeten" uit 2000.

Daan Bartels
19-06-2006

Daan Bartels
Beste mensen, Vandaag is een bespreking van het album 'Solo' van Jenny Arean geplaatst op Liedkunst.nl. Met vriendelijke groet, Daan Bartels Liedkunst.nl

Homepage

Peggy Brits
18-06-2006

Peggy Brits
Ik wil de CD Portret kopen, maar in België blijkt die moeilijk te vinden. Heeft iemand een idee of ik die via internet ergens kan kopen ? Commentaar van de webmaster: Hou www.marktplaats.nl eens in de gaten, waarschijnlijk zal de cd daar wel eens aangeboden worden.

Mark Koudijs
13-06-2006

Mark Koudijs
Goedemiddag, Mijn vader is vandaag 62 geworden! Een van zijn wensen is de cd van Jenny Arean "zing". Helaas is deze (voorzover ik weet) nergens te krijgen. Kunt u mij helpen? Groeten, Mark Commentaar van de webmaster: Voor zover ik weet is er nooit een cd verschenen die "Zing" heet. Bedoelt u misschien een cd met het nummer "Zing dan"? Dit nummer is op verschillende cd's (in verschillende uitvoeringen) terug te vinden.

Andy van Eeden
08-05-2006

Andy van Eeden
Ik ben sinds kort in het bezit van een singeltje van Jenny getiteld "De muze van de oude jazz". Het is verschenen op het Philips-label. Kan iemand mij vertellen in welk jaar dit singeltje is verschenen? (waarschijnlijk ergens in de jaren zestig) Commentaar van de webmaster: Deze single is uitgegeven in 1964.

Christien
04-05-2006

Christien
Ik heb een vraag. Weet iemand hoe het lied heet wat Jenny laatst zong op TV?

Marijke Vos
19-04-2006

Marijke Vos
Jenny één van de grootste vakvrouwen van ons land.Vluchten kan niet meer , heeft altijd een diepe indruk op mij gemaakt.Een geweldige tekst en prachtig gezongen.Ik heb mijn site bijgevoegd, misschien wel leuk voor Jenny om eens een keer te lezen.Nogmaals een grote vakvrouw.Groeten van Marijke uit Enschede

Homepage

Simone
07-04-2006

Simone
Ik ben op zoek naar de partituur van het lied "het is over". Kan iemand mij helpen? Alvast velen dank...

HENK HEIJLOO
04-03-2006

HENK HEIJLOO
Jenny, ik vind je geweldig. Zag je net bij Joost Prinsen. Geweldig.

Christiaan van Hemert
15-02-2006

Christiaan van Hemert
Ik zag dat er bij mijn naam staat dat ik accordeon speel, maar helaas wordt een bandoneon vaak verward met een accordeon. Ik speel dus bandoneon (en viool trouwens, de contrabas kwam maar zelden aan bod!). Groet,Christiaan van Hemert (P.S. kijk 4 maart naar TV toppers met Jos Brink want dan speelt Jenny met Peter van de zwaag en mij "Zing dan") Commentaar van de webmaster: Ik heb het aangepast!

Theresia
05-01-2006

Theresia
Hallo, enige tijd geleden vroeg ik naar de LP Blijvend Applaus. U was toen aan het verhuizen, en zou er later op terugkomen. Vriendelijke groet Theresia Commentaar van de webmaster: Beste Theresia, Voor vragen aan Jenny Arean kunt u het beste contact opnemen met haar managementbureau: www.bvgool.nl. Met vriendelijke groet, De webmaster.

Frank en Hildegard Raven
19-10-2005

Frank en Hildegard Raven
lieve Jenny,elkaar al te lang niet meer gezien. Gisteren ,hier in ons nieuwe huis op Mallorca, jouw prachtige liedjes weer beluisterd.willen graag weten hoe het met je gaat!Denk nog geregeld aan jou in de dakgoot op de Prinsengracht,haha. Weten nu je adres niet, dus proberen het op deze manier. liefs en tot gauw? hildegard en frank Raven

adri van der pol
05-10-2005

adri van der pol
beste Jenny langs deze weg willen wij je nog hartelijk feliciteren met je verjaardag. Per toeval kwam ik erachter dat je op de zelfde dierendag jarig bent als ik.Dit kan geen toeval zijn(denk ik) Ik had je al eerder willen mailen en een kaart willen sturen maar ik wist geen adres. Wel heb ik goed rondgekeken of ik je messchien bij een pompstation of in de file zou zien net als bij onze eerste ontmoeting (!) Ik hoop dat je dit mailtje krijgt en dat je ons nog niet vergeten bent.

Homepage

hanneke top v/d weerd
02-10-2005

hanneke top v/d weerd
is er ook een video van vadertje lang been ik zou het zo graag nog eens zie en horen zou graag een berichtje ontvangen hoe ik er aan kom bedankt hanneke

Rutger Lommerse
08-09-2005

Rutger Lommerse
Beste Jenny, De CD solo wordt genoemd op deze site en Kick van der Veer draait af en toe een nummer maar waar toch te bekomen??? Vriendelijke groet, Rutger Lommerse Commentaar van de webmaster: Via de Theaterboekwinkel is de cd te bestellen: http://www.theaterboekwinkel.nl

josé van esch
04-09-2005

josé van esch
Hallo Jenny, Wij wachten met smacht op nieuws over optredens de komende winter, we zijn zelf altijd weer helemaal "stuk" van jou optredens, maar willen nu een vriendin, die vijftig wordt verrassen!!!! Waar en wanner kunnen we je komen zien?? hartelijke groeten, José Commentaar van de webmaster: Momenteel zijn er helaas geen voorstellingen gepland van Jenny Arean.

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende > Einde >>