Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Peggy Brits
18-06-2006

Peggy Brits
Ik wil de CD Portret kopen, maar in België blijkt die moeilijk te vinden. Heeft iemand een idee of ik die via internet ergens kan kopen ? Commentaar van de webmaster: Hou www.marktplaats.nl eens in de gaten, waarschijnlijk zal de cd daar wel eens aangeboden worden.

Mark Koudijs
13-06-2006

Mark Koudijs
Goedemiddag, Mijn vader is vandaag 62 geworden! Een van zijn wensen is de cd van Jenny Arean "zing". Helaas is deze (voorzover ik weet) nergens te krijgen. Kunt u mij helpen? Groeten, Mark Commentaar van de webmaster: Voor zover ik weet is er nooit een cd verschenen die "Zing" heet. Bedoelt u misschien een cd met het nummer "Zing dan"? Dit nummer is op verschillende cd's (in verschillende uitvoeringen) terug te vinden.

Andy van Eeden
08-05-2006

Andy van Eeden
Ik ben sinds kort in het bezit van een singeltje van Jenny getiteld "De muze van de oude jazz". Het is verschenen op het Philips-label. Kan iemand mij vertellen in welk jaar dit singeltje is verschenen? (waarschijnlijk ergens in de jaren zestig) Commentaar van de webmaster: Deze single is uitgegeven in 1964.

Christien
04-05-2006

Christien
Ik heb een vraag. Weet iemand hoe het lied heet wat Jenny laatst zong op TV?

Marijke Vos
19-04-2006

Marijke Vos
Jenny één van de grootste vakvrouwen van ons land.Vluchten kan niet meer , heeft altijd een diepe indruk op mij gemaakt.Een geweldige tekst en prachtig gezongen.Ik heb mijn site bijgevoegd, misschien wel leuk voor Jenny om eens een keer te lezen.Nogmaals een grote vakvrouw.Groeten van Marijke uit Enschede

Homepage

Simone
07-04-2006

Simone
Ik ben op zoek naar de partituur van het lied "het is over". Kan iemand mij helpen? Alvast velen dank...

HENK HEIJLOO
04-03-2006

HENK HEIJLOO
Jenny, ik vind je geweldig. Zag je net bij Joost Prinsen. Geweldig.

Christiaan van Hemert
15-02-2006

Christiaan van Hemert
Ik zag dat er bij mijn naam staat dat ik accordeon speel, maar helaas wordt een bandoneon vaak verward met een accordeon. Ik speel dus bandoneon (en viool trouwens, de contrabas kwam maar zelden aan bod!). Groet,Christiaan van Hemert (P.S. kijk 4 maart naar TV toppers met Jos Brink want dan speelt Jenny met Peter van de zwaag en mij "Zing dan") Commentaar van de webmaster: Ik heb het aangepast!

Theresia
05-01-2006

Theresia
Hallo, enige tijd geleden vroeg ik naar de LP Blijvend Applaus. U was toen aan het verhuizen, en zou er later op terugkomen. Vriendelijke groet Theresia Commentaar van de webmaster: Beste Theresia, Voor vragen aan Jenny Arean kunt u het beste contact opnemen met haar managementbureau: www.bvgool.nl. Met vriendelijke groet, De webmaster.

Frank en Hildegard Raven
19-10-2005

Frank en Hildegard Raven
lieve Jenny,elkaar al te lang niet meer gezien. Gisteren ,hier in ons nieuwe huis op Mallorca, jouw prachtige liedjes weer beluisterd.willen graag weten hoe het met je gaat!Denk nog geregeld aan jou in de dakgoot op de Prinsengracht,haha. Weten nu je adres niet, dus proberen het op deze manier. liefs en tot gauw? hildegard en frank Raven

adri van der pol
05-10-2005

adri van der pol
beste Jenny langs deze weg willen wij je nog hartelijk feliciteren met je verjaardag. Per toeval kwam ik erachter dat je op de zelfde dierendag jarig bent als ik.Dit kan geen toeval zijn(denk ik) Ik had je al eerder willen mailen en een kaart willen sturen maar ik wist geen adres. Wel heb ik goed rondgekeken of ik je messchien bij een pompstation of in de file zou zien net als bij onze eerste ontmoeting (!) Ik hoop dat je dit mailtje krijgt en dat je ons nog niet vergeten bent.

Homepage

hanneke top v/d weerd
02-10-2005

hanneke top v/d weerd
is er ook een video van vadertje lang been ik zou het zo graag nog eens zie en horen zou graag een berichtje ontvangen hoe ik er aan kom bedankt hanneke

Rutger Lommerse
08-09-2005

Rutger Lommerse
Beste Jenny, De CD solo wordt genoemd op deze site en Kick van der Veer draait af en toe een nummer maar waar toch te bekomen??? Vriendelijke groet, Rutger Lommerse Commentaar van de webmaster: Via de Theaterboekwinkel is de cd te bestellen: http://www.theaterboekwinkel.nl

josé van esch
04-09-2005

josé van esch
Hallo Jenny, Wij wachten met smacht op nieuws over optredens de komende winter, we zijn zelf altijd weer helemaal "stuk" van jou optredens, maar willen nu een vriendin, die vijftig wordt verrassen!!!! Waar en wanner kunnen we je komen zien?? hartelijke groeten, José Commentaar van de webmaster: Momenteel zijn er helaas geen voorstellingen gepland van Jenny Arean.

johanna kroon
31-07-2005

johanna kroon
Ik heb altijd genoten van Vadertje Langbeen en heb daar ook een boek van.Ik zou daar dolgraag nog eens naar willen kijken,maar de NCRV heb ik al een aantal malen geschreven ,maar ik krijg geen antwoord.Zou U mij verder willen helpen?

arie schippers
23-07-2005

arie schippers
Dag Jenny, Ik heb een oude single van u nl.De muze van de oude jazz/Let me sing and I 'm happy met orkest Jack Bulterman, maar ik kan er geen info over vinden. Hoe zit dit? Getekend, Arie Schippers Commentaar van de webmaster: De single is terug te vinden in de discografie. Onder aan deze lijst is een sectie met singles te vinden en daar staat deze single uit 1964 ook bij.

Jack van Poppel
23-07-2005

Jack van Poppel
Hallo Jenny Vandaag 23-07-2005 hoorde ik op de radio een liedje van U bij spijkers met koppen, het gaat over een ome gerrit die begraven wordt, ik vind dit een prachtig lied, maar ik weet niet heo het heet het, Kunt U mij misschien helepen b.v.d. Groetjes Jack van Poppel Commentaar van de webmaster: Bedoelt u misschien "De begrafenis van Manke Nelis" van de cd "Voorwaarts en niet vergeten"?

willma mandeam
18-07-2005

willma mandeam
Jenny, M'n ouders, redelijk conservatief, noemden mij jouw naam. Veel t.v.-series waar jij in meespeelde, waren bij hen bekend. Jij maakt op mij de indruk van een "gewoon tof wijf".

Ans Homma
04-07-2005

Ans Homma
Jenny Wij, Don en ik, zijn helemaal idolaat van uw optredens en liedjes en kijken elk jaar met spanning in het programmaboekje van o.a. De Kleine Komedie. Klaar om zo snel mogelijk toegangskaarten te bemachtigen, maar helaas er is tot nu toe geen optreden van u aangekondigd. Hopelijk komt er snel, en ik denk dat vele mensen dit met ons hopen, weer een optreden van u in het theater. met vriendelijke groeten Ans Homma Bergen

hennie kemps
22-06-2005

hennie kemps
gelezen dat CD van laatste show uit is; naar de winkel (in Nijmegen), nog niet te koop. Graag advies waar wel, wil hemn heel graag hebben voor 10 juli, groet hennie

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende > Einde >>