Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

robert goderie
17-11-2007

robert goderie
Mevrouw de artieste Jenny Arean vertolkt zo veel aan emoties. Ik ben altijd weer heel stil, heel erg stil als ik haar gehoord heb.

Carin Smand
08-11-2007

Carin Smand
Ik zoek de opname van het lied 'het moderne leed'van Jenny Arean. Het verscheen in 1994 op de CD 'alles heeft zijn prijs' Wie kan mij hieraan helpen (uiteraard tegen vergoeding). Alvast ontzettend bedankt. Carin Smand

admin
15-10-2007

Joep
Jenny Arean, een van de bijzondere mensen in Nederland.

Aubrey
28-09-2007

Aubrey
Hallo Jenny, Vandaag de dvd ontvangen van het meisje met de blauwe hoed. Leuk om deze serie op dvd te hebben. Ik kende deze nog niet. Ik ben van 1970 namelijk. Ik hoop dat er nog meer dvd's van je komen. Ben al jaren fan..... Groeten Aubrey

thea reget
06-07-2007

thea reget
Lieve Jenny, Ik geniet al jaren van je liedjes en optredens. Ik ben vanaf dag 1 een fan en ik hoop dat nog lang te kunnen blijven. thea

Wil Ouwehand
10-03-2007

Wil Ouwehand
Gisteravond (9 maart) met twee vriendinnen naar Het Verschil. Erg onder indruk en genoten van optreden van allen maar in bijzonder van jou en Wende. Bedankt voor fijne avond. Vorig optreden in IJmuiden heb je als toegift Zing dan gezongen en dat is mijn lied. Ik heb heel mijn koor enthousiast gemaakt door het bij afscheid in verzorgingshuis te laten horen en natuurlijk meezingen. Dank je wel. Wil Ouwehand.

nogmaals lisa
02-03-2007

nogmaals lisa
zal ik het de volgende keer toch maar eens wagen om je gedag te zeggen? een paar weken geleden lachte je naar me (per ongeluk zegt me man)

lisa
02-03-2007

lisa
ik zag je op de markt vandaag bij de visstal en wou nog zeggen dat je leuke liedjes zingt maar durfde niet

Marke
31-01-2007

Marke
Weet niet of dit al bekend was maar plaats het toch nog maar eventjes hier: Er komt een cd van de voorstelling 'het verschil', en die wordt dinsdag 23 januari en 24 januari opgenomen. Hij verschijnt waarschijnlijk half februari en hopelijk eerder. De cd van Het Verschil zal alleen bij de voorstelling zelf te koop zijn. Hij gaat dus niet de reguliere handel in...

henk
12-01-2007

henk
donderdag 11-01-2007 try out van "het verschil" gezien. Een ontroerende en bij je strot pakkende voorstelling die je stof geeft tot nadenken. Een aanrader

lydia laseur
11-01-2007

lydia laseur
met het popvrouwenkoor in zwolle zingen we 'zing dan'. op welke cd's die nog te koop zijn, komt dit nummer voor? Bestaat er een overzicht van alle cd's van Jenny Arean met welke nummers erop?

Laurie Klarenbeek
17-12-2006

Laurie Klarenbeek
Ik heb net 't Schaep met de 5 poten gezien. Erg leuk gedaan. Wat een overweldigende biografie; ik ben erg onder de indruk (en stiekem een beetje jaloers), nooit geweten.

Kenneth Arduin
11-12-2006

Kenneth Arduin
TIP: Indien u overweegt nog iets totaal anders te willen gaan doen.Denk aan Zuidam.muziek in de stijl van Celia Cruz de salsakoningin. Het is zeer bijzonder, maar u heeft praktisch hetzelfde stemgeluid vooral timbre. Probeer eens bijv. in de badkamer het nummer kimbara.Vlgs mij zult uzelf versteld van staan.Er zijn naar ik weet geen andere zangeressen die dit unieke stemgeluid zelfs benaderen. Dus ... groetjes, Kenneth Arduin Almere-Buiten PS. u voor het eerst gehoord in de schaap met vijf poten.

meyndert bos
19-10-2006

meyndert bos
Hallo medefans van deze kleine grootse en grote vrouw. dame zou ik bijna zeggen vanwege mijn groot respect voor haar(jou dus jenny als ik zo vrij mag zijn !!??) ik wil graag binnenkort naar een optreden met een vreind van me maar hoe weet ik waar jij/zij optreedt weet u/jij als lezer van dit berict het ?? mail me dan op meyndert@xs4all.nl met hartelijke dank Meyndert zo dan is er ook weer eens een nieuw bericht op deze ste ik zie dat het laatse bericht van augustus jl is. allemaal veel mazzel meyndert en eh ...sorry voor tiep sgrijf en steilvouten Commentaar van de webmaster: Jenny Arean speelt vanaf januari 2007 in "Het Verschil", de speellijst kun je terugvinden via de menuoptie "Theater", scroll naar beneden en klik op "Het Verschil".

regine
04-08-2006

regine
ik hoorde laatst een prachtig lied van Jenny Arean op de radio dat veel indruk op me maakte, maar ik heb geen idee hoe het heet. Er kwam de regel in voor 'ik zing gewooon mijn lied, lalalala'. het is langzaam, in driekwartsmaat. Zegt dit iemand iets? Commentaar van de webmaster: Dat lied heet ""Of het nu helpt of niet" en is te vinden op de cd "Voorwaarts en niet vergeten" uit 2000.

Daan Bartels
19-06-2006

Daan Bartels
Beste mensen, Vandaag is een bespreking van het album 'Solo' van Jenny Arean geplaatst op Liedkunst.nl. Met vriendelijke groet, Daan Bartels Liedkunst.nl

Homepage

Peggy Brits
18-06-2006

Peggy Brits
Ik wil de CD Portret kopen, maar in Belgiƫ blijkt die moeilijk te vinden. Heeft iemand een idee of ik die via internet ergens kan kopen ? Commentaar van de webmaster: Hou www.marktplaats.nl eens in de gaten, waarschijnlijk zal de cd daar wel eens aangeboden worden.

Mark Koudijs
13-06-2006

Mark Koudijs
Goedemiddag, Mijn vader is vandaag 62 geworden! Een van zijn wensen is de cd van Jenny Arean "zing". Helaas is deze (voorzover ik weet) nergens te krijgen. Kunt u mij helpen? Groeten, Mark Commentaar van de webmaster: Voor zover ik weet is er nooit een cd verschenen die "Zing" heet. Bedoelt u misschien een cd met het nummer "Zing dan"? Dit nummer is op verschillende cd's (in verschillende uitvoeringen) terug te vinden.

Andy van Eeden
08-05-2006

Andy van Eeden
Ik ben sinds kort in het bezit van een singeltje van Jenny getiteld "De muze van de oude jazz". Het is verschenen op het Philips-label. Kan iemand mij vertellen in welk jaar dit singeltje is verschenen? (waarschijnlijk ergens in de jaren zestig) Commentaar van de webmaster: Deze single is uitgegeven in 1964.

Christien
04-05-2006

Christien
Ik heb een vraag. Weet iemand hoe het lied heet wat Jenny laatst zong op TV?

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende > Einde >>