Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Henny Bouwman
30-11-2008

Henny Bouwman
30 november GENOTEN!! Wat een vrouw, wat een stem. Ga alsjeblieft zolang als het kan door. Prachtige teksten en zo uitgeserveerd.

Klari
30-11-2008

Klari
Klari - zondag, 30 november 2008 om 13:50

vanmorgen naar De Doelen geweest. Wat een concert!! Ik heb genoten. En wat een geweldige muzikanten.

Bedankt.

Pieter Revermann
14-11-2008

Pieter Revermann
Goed gedocumenteerde site. Bestaat er een mogelijkheid om bepaalde cd's te kopen?

Met muzikale groet,

Pieter Revermann

janet
05-11-2008

janet
janet - woensdag, 5 november 2008 om 10:46

Een tijdje geleden heb ik je het nummer zeg me dat he niet zo is van Frank Boeijen horen zingen. Ik vond dit zo mooi .Nu kan ik nergens dit nummer vinden .Is het wel op cd gezet? Ik zou het zo graag nog eens horen!

groet Janet

Jannie
12-10-2008

Jannie
Dag Jenny,
In je biografie lees ik dat je op je 50ste nog eens Moeder Courage wil spelen. Is het intertijd nog gelukt om dat te doen?
Ik heb het in het Gronings gezien door toneelgroep Waark. Vertaald door Grè van der Veen.
Het was wel mooi maar beklemmend.
Groeten van Jannie

A.G.Willis
06-10-2008

A.G.Willis
Ik ben op zoek naar een film-tv opname van Vadertje langbeen waar Jenny Arean in heeft gespeeld.Ik ben wel in bezit van div uitgave's van boeken.

Gerben
13-09-2008

Gerben
Gerben - zaterdag, 13 september 2008 om 21:22

Vroeger met Ischa heb ik jullie nog bediend aan de bar in Het Molenpad. Regelmatig waren jullie daar te vinden. Het was toen ook echt een leuke tijd!

Vanavond 13/9/2008 zag ik je op TV bij Bert Visser. Toen zag ik je ook weer in Het Molenpad, terwijl ik mijn familie uitlegde wie je bent.

Groet van Gerben

Rinus Smit
31-08-2008

Rinus Smit
Heb vandaag,zaterdag, via uitzending gemist naar opening Uitmarkt gekeken. Vond het Bannink prgramma heel mooi maar u was geweldig.Bedankt!!!

Marc Veeger
01-05-2008

Marc Veeger
Marc Veeger - donderdag, 1 mei 2008 om 12:34

Al jaren een fan van Jenny Arean en trouw bezoeker van haar shows. Als lid van mannenkoor manoeuvre uit amsterdam wil ik het nummer Halleluja Amen tijdens ons songfestival in mei zingen. Ik ben dan ook op zoek naar bladmuziek voor piano. Wie kan mij zeggen of dit ook bestaat?

De laatste show was weer fantastisch. De laatste cd wordt dan ook regelmatig beluisterd.

Marion
25-04-2008

Marion
Marion - vrijdag, 25 april 2008 om 19:50

Wat een geweldige 'In Concert' gisteren, in Hoofddorp!!! Helaas na afloop van de voorstelling de CD-verkoop gemist, vandaag dus in de winkel gekocht.

Jenny, je bent fantastisch, van begin tot eind de liedjes en teksten opgezogen en ook de 2 muzikanten moet ik complimenteren, perfekt! Ik schrijf nooit in een gastenboek, maar nu kàn ik niet anders!

Martijn
25-04-2008

Martijn
Ik heb vandaag de cd gekocht \"in concert\"....ben sprakeloos....Zou het graag nog in het theater willen zien, maar ik zag op de agenda dat het alleen nog maar deze maand te zien is? Of volgen er nog meerdere voorstellingen?

Groeten, Martijn

Luut van Veldhuizen
16-04-2008

Luut van Veldhuizen
Luut van Veldhuizen - woensdag, 16 april 2008 om 11:08

Ik heb er een heel seizoen naar uitgekeken om Jenny weer solo op toneel te zien. Gisteren was het dan zover dat ze optrad in Nijmegen. De show "In Concert" die ze in haar eentje met haar fantastische muzikale begeleiders weet neer te zetten is geweldig. Met een stem die nog altijd een zeer bijzondere klankkleur heeft die haar zo bijzonder maakt. Top stukken blijven "'t Is over" en "De begrafenis van manke Nelis" die perfect getimed zijn en vol melancholie zitten. Eveneens geweldig is het nummer "Schoenen" van George Groot. Kortom een fantastische voorstelling die met veel passie en kwaliteit werd neergezet door deze vakvrouw en haar team.

robert van hof
16-04-2008

robert van hof
Gisteren na de voorstelling in nijmegen, heel stilltjes naar huis gegaan, geen televisie aan, nog een glas wijn gedronken en toen naar bed. Er zijn weinig van dit soort avonden waarin de stilte en de ontroering overheerst. Aangestuurd natuurlijk door prachtige teksten en de mooie vertolking van Jenny Arean. Bedankt voor een inspirerende avond.

Robert

roelie
14-04-2008

roelie
Op 17 februari jl schreef mijn neef de volgende vraag in het gastebnoek:

wij zijn opzoek naar het nummer: Zolang de liefde maar blijft winnen. Dit nummer willen we komende vrijdag op de crematie van mijn vader draaien. Op welke cd staat dit??

Commentaar van de webmaster:

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van je vader.

Het nummer "Zolang de liefde maar blijft winnen" staat op de cd "Jenny Solo" uit 2005 en heet op deze cd "Zolang".

De webmaster heeft ons FANTASTISCH geholpen!

Nu gaat mijn zus Joke v.d. Horst (vrouw van de Reinder v. Horst, die op 17 februari jl. overleed) en zeer enthousiaste fan van Jenny, vrijdag 18 februari naar een show van Jenny Arean in Franeker. Zou het mogelijk zijn dat Jenny voor deze bijzondere gelegenheid het nummer "Zolang" tijdens deze show zingt? Ik weet zeker dat mijn zus dit GEWELDIG zou vinden!

Groeten, Roelie

Liselot
12-04-2008

Liselot
hallo, Laatst heb ik in utrecht de laatste voorstelling bijgewoond en vond het echt helemaal geweldig!! ga binnenkort auditie doen voor het conservatorium en zou erg graag het nummer 'zing dan' of 'iemand moet het doen' zingen. Mijn vraag is of iemand mij aan de bladmuziek of een akkoordenschema kan helpen.

alvast bedankt!!

Liselot

Liesbeth
05-04-2008

Liesbeth
Het gebeurd niet vaak dat je een avond niet gauw zal vergeten: dit is er dus een van. Wat een stem en wat een temperament en emoties. De rode schoenen waren prachtig en het lied nog zoveel mooier. Heerlijke avond gehad. Complimenten voor de begeleiding in 1 woord een feestje. Bedankt. Liesbeth

Lenie Dekker
04-04-2008

Lenie Dekker
Hallo meid,

Ik kom net thuis in Spijkenisse nadat ik je voorstelling in het oude Luxor heb bijgewoond. Mijn complimenten voor je optreden. Wat een dijk van een stem nogsteeds, een stem die je ontroerd, laat lachen en veel herkenning oproept. Ik ben net als jij in oktober 1942 geboren en heb uiteraard veel meegemaakt en ervaren van wat je in je liedjes bezingt. Veel dank voor een grandioze avond en ik hoop je nog vaak te horen en te zien in het theater. Lieve groeten van Lenie.

leusink
30-03-2008

leusink
Loop nog na te genieten van voorstelling in Utrecht gisteren avond . Geweldig ! ! !

Man , 63 jaar, getrouwd 3 leuke kinderen

Hetty en Dennis
29-03-2008

Hetty en Dennis
Vanavond in Naaldwijk weer een optreden van Jenny Arean gezien. Nog nooit zijn we door haar teleurgesteld en ook vanavond was het weer heerlijk. Prachtige liedjes, een lekker begrafenisnummer en fantastische begeleiding. Onze wens voor haar is, dat ze nog jaren van haar AOW mag genieten, maar dat ze daarbij ons, haar trouwe fans, niet mag vergeten.

Bedankt Jenny.

Homepage

ansfokkert
22-03-2008

ansfokkert
wij hebben erg genoten van uw show vanavond in Goor. Dank u wel.

Jeroen
18-03-2008

Jeroen
Afgelopen weekend heb ik Jenny zien optreden in Beverwijk. Wat een vakvrouw en podiumpersoonlijkheid Ik ging er blanco heen, want ik had haar nog nooit solo zien optreden, maar ik ben nu helemaal verkocht. En ik sluit me aan bij de andere posters in dit gastenboek, niet ophouden hoor!

ps Welgemeende cComplimenten voor deze site, integer opgezet, zeer compleet en actueel.

Alfons Borm
16-03-2008

Alfons Borm
Ik ben verzot op haar en zag haar gisteren weer in Beverwijk. Helaas stond de diva na afloop CD's te voorzien van haar handtekening. Ik denk dat dat eerder mensen weg houdt bij de CDrette,omdat een grootheid als haar ontmoeten om durf vraagt. Ik heb het natuurlijk toch gedaan en gevraagd of zij op mijn bruiloft ("een intiem bruiloftje")komt zingen. Nu weet ik dat alleen een theater bij haar past, dus dat was een domme vraag. Hoewel ik droom van louter twee prachtige liedjes inclusief haar twee topmusici als nagerecht tijdens het diner. Woensdag ga ik haar weer aanhoren in Zaandam, want elke voorstelling waar Jenny een prominente rol in speelt wordt door mij meerdere malen bezocht. Wel jammer dat het genre uitsterft. Robert Long heeft ons al verlaten. Frits Lambrechts houdt zich behoorlijk stil. Ook tekstschrijvers als Willem Wilmink en Friso Wiegersma hebben hun pen gedwongen opgeborgen.

Hoewel Juriaan van Dongen vaak mooi materiaal aanleverd zullen we er aan moeten wennen dat het echte mooie lied (wat er wat toe doet) steeds moeilijker wordt aangeleverd. Jenny: Ik zie al jaren jou onzekerheid (aan je handen). Het zal je kracht wel zijn want er zijn geen superlatieven genoeg op jou te prijzen. Jammer dat 555 van de 556 mensen het niet kunnen opbrengen te luisteren, hoewel ik van mening ben dat elke bezoeker die door toeval (mee met iemand) in jou concert beland de zaal verlaat met een een nieuw gevoel. Je begint in het begin over "stoppen". Ik kom niet met het cliche: niet doen. Het is immers binnenkort niet anders. Maar wat moet ik dan. Ik ben nog maar 42 en zal het dan moeten doen met de 12 cd,s die er van jou zijn. Misschien ga ik zelf zingen. Je dwingt me er bijna toe en zingt het iedereen zelfs toe aan het einde van de voorstelling. Ik wil je in ieder geval nog één keer zien in een concert als "De dame zet zich schrap" met 5 of 6 muzikanten.

Ik zoek de CD Het verschil. Misschien is er iemand die mij kan helpen. Nog iets: Jenny wanneer ga jij een voorstelling doen met Joost Prinsen. Haal die man toch over.

Hans van de Weerd
15-03-2008

Hans van de Weerd
Wij zijn met de voorbereidingen bezig voor de bruiloft van onze schoonzuster en zwager.

Hiervoor zijn wij op zoek naar de tekst en muziek van het lied Beloof me. Deze staat ook op de CD Het verschil, alleen deze ligt nog niet in de winkel. Zou u mij verder kunnen helpen ??

Lea
10-03-2008

Lea
Gisteravond in het Parktheater de voorstelling In concert gezien. Ik vond het geweldig. Liederen met zoveel inhoud. Prachtige muzikanten. Geweldige performance. Jenny Arean is een vakvrouw. De moeilijkste liedjes zingt ze met het grootste gemak. En dan die stem... geweldig.

JANNIG
25-02-2008

JANNIG
JENNY WY ZYN ZATERDAG NAAR EEN CONCERT IN PURMEREND GEWEEST .WE MYN MAN EN IK HEBBEN GENOTEN BEDANKT .NOG NIET STOPPEN HOOR.

C.W. Oorthuys
25-02-2008

C.W. Oorthuys
Geachte mevrouw Arean,

Mijn vrouw en ik bezochten 'Jenny Arean in concert' afgelopen vrijdag in Apeldoorn. We hebben de hele avond genoten! Wat een prachtige liedjes en wat een perfecte presentatie. Bij 'bijna' heb ik gehuild en ik word nog ontroerd als ik eraan denk. Ook andere liedjes als 'uit elkaar' ontroerden ons diep. Is er een CD van deze voorstelling? Teksten?

Met de meeste hoogachting,

C.W. Oorthuys

John Temmink
24-02-2008

John Temmink
Alreeds jaren ben ik een fan van U,vooral Uw stemgeluid vind intrigerend mooi. Ik zelf zing ook bij een mannenkoor,al jaren,met veel plezier,vandaar dat het mij opvalt. Uw voorstelling hier te plaatse had ik graag bijgewoond maar door omstandigheden kan dit niet doorgaan. Wij zoeken wel een andere datum hier in de buurt om een keer een voorstelling bij te wonen. Verder wens ik U veel succes met de verdere voorstellingen.....en misschien tot ziens in een theater.John.

Pieter
19-02-2008

Pieter
Hallo, wij zijn opzoek naar het nummer: Zolang de liefde maar blijft winnen. Dit nummer willen we komende vrijdag op de crematie van mijn vader draaien. Op welke cd staat dit?? Commentaar van de webmaster: Allereerst gecondoleerd met het overlijden van je vader. Het nummer "Zolang de liefde maar blijft winnen" staat op de cd "Jenny Solo" uit 2005 en heet op deze cd "Zolang".

sam verheij
23-01-2008

sam verheij
nooit teken ik een dergelijk gastenboek, maar de avond in A'veen op 18 januari was zo fijn...een heerlijk inleiding tot mijn 50e verjaardag...beeldschone teksten uit een prachtige " strot" en dan dat schoenenlied...geweldig...die schoenen trouwens ook!!! Dank je wel...Sam Verheij (v)

Jan en Leni de Bruijn
20-01-2008

Jan en Leni de Bruijn
Hallo Jenny,wij hebben genoten op 19 januari in de schouwburg Rijswijk.Wij hebben elkaar ontmoet op het trouwfeest van Carla en Mark in Adam. Wij zijn familie van Augustito en Sonja.Wij zaten op de eerste rij,ik met geel colbert. Hr.gr.Leni en Jan

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>