Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

ACOvS
17-01-2010

Dank U wel
Zojuist kom ik terug van de voorstelling in Apeldoorn. Hoewel mijn man pas overleden is, misschien juist omdat, heb ik elk liedje indringend gehoord en gevoeld.Het werkte voor mij therapeutisch. Draai ook nu het liedje "Bijna"van de CD: in concert. Heel veel dank voor het woorden geven aan gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn.

Gaston
16-01-2010

Ik kijk er naar uit
Vanmorgen even gegoogled op Jenny Arean omdat ik morgen naar Apeldoorn naar u ga kijken. Ongelooflijk om te zien wat een mooie carriere u er op heeft zitten. Complimenten voor deze mooie site. Met vriendelijke groet, Gaston Poorthuis

Peter en Anja
16-01-2010

Show
We hebben gisteravond ontzettend genoten. Hartelijk bedankt voor de geweldige voorstelling. En gewoon naar Griekenland blijven gaan hoor, de Veluwe kan altijd nog als u oud en bejaard bent en dat gaat nog heel lang duren!

selma
16-01-2010

Rijswijk
Wat een heerlijke avond was het weer ,we hebben zoals altijd genoten .Hopelijk doen jullie nog eens samen zo'n optreden .Jullie passen geweldig bij elkaar .Jammer dat je nog niet even naar beneden kwam ,dan hadden we je nog persoonlijk kunnen bedanken ..... Met vriendelijke groet Selma

Jeroen
12-01-2010

cd
Is er al iets bekend of er een cd van de voorstelling met Louis van Dijk komt?

Anneke Vink
25-11-2009

Anneke Vink
Is er een cd verkrijgbaar van de theatertour Jenny Arean met Louis van dijk ( gezien in Hoofddorp 24.11.09) Was nl erg mooi

ineke jansen
15-11-2009

ineke jansen
Ik heb je vrijdag j.l. in Gouda gezien. Je was fenomenaal en je bezorgde me emotionele momenten. Ook Louis was geweldig. Bedankt voor de prachtige voorstelling! Ik wacht op de cd!

Marja
14-11-2009

Marja
Jenny, heb je gister gezien in Gouda.

jullie waren top.Een gouden duo zal ik maar zeggen.Heb heel erg genoten,zoals altijd.

bedankt voor een heerlijke muzikale avond.

Marja

irene lam
10-11-2009

irene lam
vraagje: ik heb ooit prachtige nummers van jenny arean op een cassettebandje opgenomen, waaronder "joegoslaafje" "harley heaven" het moderne leed" "wilde orchidee" "de amsterdamse kroeg"""zing dan" "socialisten soap". Is hier nog een cd van te koop of staan deze nummers op de dvd-box van jenny arean.

Sonja
01-11-2009

Sonja
Gisteravond helemaal van Amsterdam naar Purmerend gereisd voor Jenny, gemist in Amsterdam. Genoten van uw beider prachtige voorstelling. Waarom geen bloemen na afloop? Als iemand een ruiker toekwam was u het wel. Niet meer naar Purmerend gaan!

Trudy
06-10-2009

Trudy
Lieve Jenny

Bedankt voor de geweldig mooie avond vanavond in het Isala Theater in Capelle a./d.IJssel.
We hebben genoten !!!

Namaste

Ellen
04-10-2009

Ellen
Enorm genoten van Jenny Arean met Louis van Dijk!

Fam. Mutsaers
29-09-2009

Fam. Mutsaers
Zondag jl. hebben mijn vrouw en ik de gezamenlijke voorstelling van Jenny Arean en Louis van Dijk in de Leidsche Schouwburg bezocht. In tegenstelling tot wat mevrouw Kitty schrijft vonden wij deze show juist sprankelend van het begin tot het einde, mede dankzij het virtuoze pianospel van dhr Van Dijk. We werden aangenaam verrast door het lied over Ermelo, dit smaakte naar meer, maar waarschijnlijk zit de kracht juist in de eenmalige samenzang.

Hoewel het nieuwe theaterseizoen net van start is gegaan is dit een voorstelling die zeker in onze herinnering zal beklijven.

kitty
26-09-2009

kitty
Gisteren in Noordwijk het programma met Louis van Dijk gezien. Ik volg u al jaren maar vond dit de minste tot nu toe. het is al crisis maar door de kaalheid op het toneel was het wel heel somber, het repertoire vond ik te zwaar en niet afwisselend genoeg. Heel snel de bloemen aannemen en hup licht aan... kwart voor tien klaar. hee Jenny, had je niet veel zin? de opmerking/grap over Jos Brink zou ik schrappen, je hoorde denk ik zelf wel dat het niet viel bij de zaal. Ik ben echt een bewonderaar maar was met deze avond niet zo blij.

paul
24-06-2009

paul
Er zijn artiesten, die je iedere keer dat je ze ziet, je bijna uit je stoel doen vallen: kwaliteit van zang en voordracht. Bij Jenny heb ik ook het engagement altijd erg gewaardeerd. Ik herinner me haar samenwerking met Frits Lambrecht in het Oproer Kraait; dat waren nog eens tijden.. maar ik geniet ookontzettend van haar rol in het Vrije Schaep. Ik heb mezelf eens lekker verwend met de overigens zeer betaalbare dvd-box en dat is gelijk genieten geblazen. Wat jammer alleen dat de songs en sketches niet per nummer getrackt zijn. Doodzonde, want ik ben van plan zeker de liedjes vaker te gaan zien, en dan is het leuk per nummer te kunnen kiezen. Nou, ja misschien bij de volgende oplage. Als je echter ook maar een beetje van Jenny als artiest houdt, mag je die dvd box gewoon niet missen, dat is gewoon een schatkamer. Dank aan de dochter voor de liefdevolle compilatie en duidelijke omschrijving van de inhoud. Jenny, mocht je dit ooit lezen, bedankt voor je werk en ik hoop dat je duidelijk is hoe je door een weliswaar veel te kleine groep ontzettend gewaardeerd wordt. Maar dat is ook de consequentie natuurlijk als je zo kritisch etc. bent...

René
12-04-2009

René
Jenny bedankt voor de perfecte avond vandaag in de concertzaal van de schouwburg in Tilburg.

Als grote fan al heel wat van je gezien....

Het optreden met Tango Torado was werkelijk geweldig. Bij het nummer \'Zing Dan\' werd ik zo emotioneel....zo\'n speciaal nummer voor mijgezongen door een dijk van een stem,en dan ook nog eens een prachtige akoustiek en begeleiding van Tango Dorado.

Ik denk dat het niet lang zal duren voordat ik de DVD\'s ga bestellen.

Succes met de verdere optredens!

René

Marita Oudshoorn
01-04-2009

Marita Oudshoorn
Heb Jenny net ook bij Pauw en Witteman gezien. Een ENIG mens! En wat ziet ze er altijd goed uit. Hoop dat ze nog lang door gaat.
Ik vind haar liedjes geweldig goed.

karin
31-03-2009

karin
beste jenny, ik zie je nu bij pauw en witteman en wat ben je toch een geweldig "wijf". zo'n vakvrouw en zeker geen kapsones. super, ga nog jaren zo door!

jan quax
29-03-2009

jan quax
Gisteren in De Meervaart erg genoten van Jenny, samen met Tango Dorado. Nog nooit eerder live zien optreden, maar wat een verschijning, met een geweldige stem en veel humor. Mooie avond gehad.

puister
09-03-2009

puister
Beste mevr. Jenny Een boeinde voorstelling in het park (8 maart) Een vraag? Wat is de meerwaarde van het opsteken van een sigaret voor de pauze? (rook zelf)) De muziek was soms wat overheersend waar door de teksten wat weg vielen. Suces met u verdere voorstellingen. een groet Wim Puister

Pascal
14-02-2009

Pascal
Jenny speelt zo onwijs goed in 't vrije schaep. Ben blij dat ze zo'n grote rol heeft gekregen. De uitzending over de huwelijksproblemen van Riek en Arie Balk is fantastisch.

Wat heeft ze ook een stem! SUPER! Amsterdams parfum is ook een prachtig gezongen nummer.

aad
14-02-2009

aad
Geweldig wijf. En wat speelt zij ook nu weer fantastisch in het Vrije Schaep. Om nooit te vergeten. Die mop over de huidige burgemeester van Den Haag. Daar naar gevraagd antwoordde zij: Die loopt erbij oftie zegggen wil: Is het nog iets te neuken hier!!

Lig weer in een deuk als ik eraan denk!!!!

Aubrey
09-02-2009

Aubrey
Hallo, bedoel je het nummer Amsterdams parfum?? Die tekst staat wel in een boekje bij een cd...... Een nummer met de titel Amsterdam ken ik niet van Jenny.

marie jose backer
04-02-2009

marie jose backer
Heel graag zou ik willen weten waar ik de tekst kan vinden van het lied "Amsterdam" wat Jenny Arean zingt.

koos riedijk
31-01-2009

koos riedijk
Jenny Arean is van een helaas uitstervende theatergeneratie.Zij bezit (nog steeds) een volumineuze stem, zingt zuiver, kiest uiterst kritisch haar repertoire, weet zich te bewegen, heeft personality, durft haar gevoel te tonen (ook, of m.n., in interviews)en is uiterst intelligent. Die kwaliteiten bij elkaar vind ik maar niet in opvolgende generaties. Daar ontbreekt met name de uitstraling en de présence, die bij La Arean de eerste minuut op het podium al overslaat. Maar met name de intelligentie en de vakkennis ontbeert de jonge garde. Na het verscheiden (jaren geleden) van Conny Stuart en recenter Jasperina de Jong(nu ca. 70) en de vrijwel van het podium verdwenen altijd ondergewaardeerde Marjol Flore(nu 60)is Jenny (66 nu) ons laatste houvast. Menigeen beschikt op die leeftijd niet meer over de stemkracht (bijv. Liesbeth List, menig zangpedagoog adviseerde haar al 15 jaar geleden te stoppen bij gebrek aan adem en het er constant tegenaan zingen)maar bij Jenny lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Ze lijkt anno nu in haar laatste solo-programma (gezien in Dordrecht) nog net zo sterk als toen ik haar in 1985 in Schiedam (theater de Teerstoof) zag in solo programma 1 (Gescheiden vrouw op oorlogspad)Met weemoed denk ik ook terug aan haar fenomenale radio-optredens (met oa Tony Huurdeman en teksten van Jelle de Vries), jaren zestig/zeventig? Deze dame heeft een straks (april 2010) 50-jarige(!) carriére, dus is alles opnoemen in een website al een onmogelijke opgave. Hou van mij alle omhoog gevallen tegenwoordige soap- annex vd Ende musicalsterretjes, zo lang er Goede wijn is en vakmanschap van Jenny Arean. Op naar het tango programma de komende drie maanden. Jenny, een lintje van de fijnproevers gaat in je richting! vrgr Koos Riedijk - Brielle

johanna kroon
30-01-2009

johanna kroon
Hallo,ik heb vroeger(ben nu 60) jenny arean zien spelen in Vadertje Langbeen,wat ik ontzettend mooi vond.Ze speelde een weesmeisje en werd door een man uit het weeshuis gehaald.Weet de naam niet meer van de acteur,maar zie het zo voor me.Waarom word hier nergens iets van vermeld?Heb er zo van genoten.

John Beumerf
22-01-2009

John Beumerf
Graag zou ik willen weten of er ooit een DVD box verschijnt van het oeuvre van deze geweldige vrouw. Er komen de laatste tijd veel DVD-boxen uit van cabaretiers en dan mag Jenny natuurlijk niet ontbreken. Ga zo door Jenny.

john veldhuis
07-01-2009

john veldhuis
l.s. als kind keek ik graag naar vadertje langbeen..is er iemand die weet hoe of ik aan beeldmateriaal kan komen ? dank u. met vr groeten john veldhuis

Thea Degen
05-01-2009

Thea Degen
Hallo Jenny, Ik zag je vrijdag in Amsterdam, ik had graag willen zeggen dat ik je geweldig vind, maar je was in een serieus gesprek met de bloemenman Jantje. Maar nu wil het kwijt: Ik vind je geweldig!!!

d.m.risse
30-11-2008

d.m.risse
Waren vanmorgen ook in de Doelen. Zo ontroerd geraakt door bekende en onbekende liedjes. Wat een rijkdom aan Nederlandse tekst en zo\'n perfecte uitvoering.De liedjes: bijna, zing dan,foto\'s en weer het verhaal van het onderduikstertje in Friesland. Wat was het weer mooi en wat heeft het ons geraakt.

Kleindochter Jente mag trots zijn op haar oma en ik wens Jenny heel veel gezondheid, gezelligheid en liefde toe. Mens, wat hebben we genoten.

dick

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>