Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

marie jose backer
04-02-2009

marie jose backer
Heel graag zou ik willen weten waar ik de tekst kan vinden van het lied "Amsterdam" wat Jenny Arean zingt.

koos riedijk
31-01-2009

koos riedijk
Jenny Arean is van een helaas uitstervende theatergeneratie.Zij bezit (nog steeds) een volumineuze stem, zingt zuiver, kiest uiterst kritisch haar repertoire, weet zich te bewegen, heeft personality, durft haar gevoel te tonen (ook, of m.n., in interviews)en is uiterst intelligent. Die kwaliteiten bij elkaar vind ik maar niet in opvolgende generaties. Daar ontbreekt met name de uitstraling en de présence, die bij La Arean de eerste minuut op het podium al overslaat. Maar met name de intelligentie en de vakkennis ontbeert de jonge garde. Na het verscheiden (jaren geleden) van Conny Stuart en recenter Jasperina de Jong(nu ca. 70) en de vrijwel van het podium verdwenen altijd ondergewaardeerde Marjol Flore(nu 60)is Jenny (66 nu) ons laatste houvast. Menigeen beschikt op die leeftijd niet meer over de stemkracht (bijv. Liesbeth List, menig zangpedagoog adviseerde haar al 15 jaar geleden te stoppen bij gebrek aan adem en het er constant tegenaan zingen)maar bij Jenny lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Ze lijkt anno nu in haar laatste solo-programma (gezien in Dordrecht) nog net zo sterk als toen ik haar in 1985 in Schiedam (theater de Teerstoof) zag in solo programma 1 (Gescheiden vrouw op oorlogspad)Met weemoed denk ik ook terug aan haar fenomenale radio-optredens (met oa Tony Huurdeman en teksten van Jelle de Vries), jaren zestig/zeventig? Deze dame heeft een straks (april 2010) 50-jarige(!) carriére, dus is alles opnoemen in een website al een onmogelijke opgave. Hou van mij alle omhoog gevallen tegenwoordige soap- annex vd Ende musicalsterretjes, zo lang er Goede wijn is en vakmanschap van Jenny Arean. Op naar het tango programma de komende drie maanden. Jenny, een lintje van de fijnproevers gaat in je richting! vrgr Koos Riedijk - Brielle

johanna kroon
30-01-2009

johanna kroon
Hallo,ik heb vroeger(ben nu 60) jenny arean zien spelen in Vadertje Langbeen,wat ik ontzettend mooi vond.Ze speelde een weesmeisje en werd door een man uit het weeshuis gehaald.Weet de naam niet meer van de acteur,maar zie het zo voor me.Waarom word hier nergens iets van vermeld?Heb er zo van genoten.

John Beumerf
22-01-2009

John Beumerf
Graag zou ik willen weten of er ooit een DVD box verschijnt van het oeuvre van deze geweldige vrouw. Er komen de laatste tijd veel DVD-boxen uit van cabaretiers en dan mag Jenny natuurlijk niet ontbreken. Ga zo door Jenny.

john veldhuis
07-01-2009

john veldhuis
l.s. als kind keek ik graag naar vadertje langbeen..is er iemand die weet hoe of ik aan beeldmateriaal kan komen ? dank u. met vr groeten john veldhuis

Thea Degen
05-01-2009

Thea Degen
Hallo Jenny, Ik zag je vrijdag in Amsterdam, ik had graag willen zeggen dat ik je geweldig vind, maar je was in een serieus gesprek met de bloemenman Jantje. Maar nu wil het kwijt: Ik vind je geweldig!!!

d.m.risse
30-11-2008

d.m.risse
Waren vanmorgen ook in de Doelen. Zo ontroerd geraakt door bekende en onbekende liedjes. Wat een rijkdom aan Nederlandse tekst en zo\'n perfecte uitvoering.De liedjes: bijna, zing dan,foto\'s en weer het verhaal van het onderduikstertje in Friesland. Wat was het weer mooi en wat heeft het ons geraakt.

Kleindochter Jente mag trots zijn op haar oma en ik wens Jenny heel veel gezondheid, gezelligheid en liefde toe. Mens, wat hebben we genoten.

dick

Henny Bouwman
30-11-2008

Henny Bouwman
30 november GENOTEN!! Wat een vrouw, wat een stem. Ga alsjeblieft zolang als het kan door. Prachtige teksten en zo uitgeserveerd.

Klari
30-11-2008

Klari
Klari - zondag, 30 november 2008 om 13:50

vanmorgen naar De Doelen geweest. Wat een concert!! Ik heb genoten. En wat een geweldige muzikanten.

Bedankt.

Pieter Revermann
14-11-2008

Pieter Revermann
Goed gedocumenteerde site. Bestaat er een mogelijkheid om bepaalde cd's te kopen?

Met muzikale groet,

Pieter Revermann

janet
05-11-2008

janet
janet - woensdag, 5 november 2008 om 10:46

Een tijdje geleden heb ik je het nummer zeg me dat he niet zo is van Frank Boeijen horen zingen. Ik vond dit zo mooi .Nu kan ik nergens dit nummer vinden .Is het wel op cd gezet? Ik zou het zo graag nog eens horen!

groet Janet

Jannie
12-10-2008

Jannie
Dag Jenny,
In je biografie lees ik dat je op je 50ste nog eens Moeder Courage wil spelen. Is het intertijd nog gelukt om dat te doen?
Ik heb het in het Gronings gezien door toneelgroep Waark. Vertaald door Grè van der Veen.
Het was wel mooi maar beklemmend.
Groeten van Jannie

A.G.Willis
06-10-2008

A.G.Willis
Ik ben op zoek naar een film-tv opname van Vadertje langbeen waar Jenny Arean in heeft gespeeld.Ik ben wel in bezit van div uitgave's van boeken.

Gerben
13-09-2008

Gerben
Gerben - zaterdag, 13 september 2008 om 21:22

Vroeger met Ischa heb ik jullie nog bediend aan de bar in Het Molenpad. Regelmatig waren jullie daar te vinden. Het was toen ook echt een leuke tijd!

Vanavond 13/9/2008 zag ik je op TV bij Bert Visser. Toen zag ik je ook weer in Het Molenpad, terwijl ik mijn familie uitlegde wie je bent.

Groet van Gerben

Rinus Smit
31-08-2008

Rinus Smit
Heb vandaag,zaterdag, via uitzending gemist naar opening Uitmarkt gekeken. Vond het Bannink prgramma heel mooi maar u was geweldig.Bedankt!!!

Marc Veeger
01-05-2008

Marc Veeger
Marc Veeger - donderdag, 1 mei 2008 om 12:34

Al jaren een fan van Jenny Arean en trouw bezoeker van haar shows. Als lid van mannenkoor manoeuvre uit amsterdam wil ik het nummer Halleluja Amen tijdens ons songfestival in mei zingen. Ik ben dan ook op zoek naar bladmuziek voor piano. Wie kan mij zeggen of dit ook bestaat?

De laatste show was weer fantastisch. De laatste cd wordt dan ook regelmatig beluisterd.

Marion
25-04-2008

Marion
Marion - vrijdag, 25 april 2008 om 19:50

Wat een geweldige 'In Concert' gisteren, in Hoofddorp!!! Helaas na afloop van de voorstelling de CD-verkoop gemist, vandaag dus in de winkel gekocht.

Jenny, je bent fantastisch, van begin tot eind de liedjes en teksten opgezogen en ook de 2 muzikanten moet ik complimenteren, perfekt! Ik schrijf nooit in een gastenboek, maar nu kàn ik niet anders!

Martijn
25-04-2008

Martijn
Ik heb vandaag de cd gekocht \"in concert\"....ben sprakeloos....Zou het graag nog in het theater willen zien, maar ik zag op de agenda dat het alleen nog maar deze maand te zien is? Of volgen er nog meerdere voorstellingen?

Groeten, Martijn

Luut van Veldhuizen
16-04-2008

Luut van Veldhuizen
Luut van Veldhuizen - woensdag, 16 april 2008 om 11:08

Ik heb er een heel seizoen naar uitgekeken om Jenny weer solo op toneel te zien. Gisteren was het dan zover dat ze optrad in Nijmegen. De show "In Concert" die ze in haar eentje met haar fantastische muzikale begeleiders weet neer te zetten is geweldig. Met een stem die nog altijd een zeer bijzondere klankkleur heeft die haar zo bijzonder maakt. Top stukken blijven "'t Is over" en "De begrafenis van manke Nelis" die perfect getimed zijn en vol melancholie zitten. Eveneens geweldig is het nummer "Schoenen" van George Groot. Kortom een fantastische voorstelling die met veel passie en kwaliteit werd neergezet door deze vakvrouw en haar team.

robert van hof
16-04-2008

robert van hof
Gisteren na de voorstelling in nijmegen, heel stilltjes naar huis gegaan, geen televisie aan, nog een glas wijn gedronken en toen naar bed. Er zijn weinig van dit soort avonden waarin de stilte en de ontroering overheerst. Aangestuurd natuurlijk door prachtige teksten en de mooie vertolking van Jenny Arean. Bedankt voor een inspirerende avond.

Robert

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende > Einde >>