Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

karin
31-03-2009

karin
beste jenny, ik zie je nu bij pauw en witteman en wat ben je toch een geweldig "wijf". zo'n vakvrouw en zeker geen kapsones. super, ga nog jaren zo door!

jan quax
29-03-2009

jan quax
Gisteren in De Meervaart erg genoten van Jenny, samen met Tango Dorado. Nog nooit eerder live zien optreden, maar wat een verschijning, met een geweldige stem en veel humor. Mooie avond gehad.

puister
09-03-2009

puister
Beste mevr. Jenny Een boeinde voorstelling in het park (8 maart) Een vraag? Wat is de meerwaarde van het opsteken van een sigaret voor de pauze? (rook zelf)) De muziek was soms wat overheersend waar door de teksten wat weg vielen. Suces met u verdere voorstellingen. een groet Wim Puister

Pascal
14-02-2009

Pascal
Jenny speelt zo onwijs goed in 't vrije schaep. Ben blij dat ze zo'n grote rol heeft gekregen. De uitzending over de huwelijksproblemen van Riek en Arie Balk is fantastisch.

Wat heeft ze ook een stem! SUPER! Amsterdams parfum is ook een prachtig gezongen nummer.

aad
14-02-2009

aad
Geweldig wijf. En wat speelt zij ook nu weer fantastisch in het Vrije Schaep. Om nooit te vergeten. Die mop over de huidige burgemeester van Den Haag. Daar naar gevraagd antwoordde zij: Die loopt erbij oftie zegggen wil: Is het nog iets te neuken hier!!

Lig weer in een deuk als ik eraan denk!!!!

Aubrey
09-02-2009

Aubrey
Hallo, bedoel je het nummer Amsterdams parfum?? Die tekst staat wel in een boekje bij een cd...... Een nummer met de titel Amsterdam ken ik niet van Jenny.

marie jose backer
04-02-2009

marie jose backer
Heel graag zou ik willen weten waar ik de tekst kan vinden van het lied "Amsterdam" wat Jenny Arean zingt.

koos riedijk
31-01-2009

koos riedijk
Jenny Arean is van een helaas uitstervende theatergeneratie.Zij bezit (nog steeds) een volumineuze stem, zingt zuiver, kiest uiterst kritisch haar repertoire, weet zich te bewegen, heeft personality, durft haar gevoel te tonen (ook, of m.n., in interviews)en is uiterst intelligent. Die kwaliteiten bij elkaar vind ik maar niet in opvolgende generaties. Daar ontbreekt met name de uitstraling en de présence, die bij La Arean de eerste minuut op het podium al overslaat. Maar met name de intelligentie en de vakkennis ontbeert de jonge garde. Na het verscheiden (jaren geleden) van Conny Stuart en recenter Jasperina de Jong(nu ca. 70) en de vrijwel van het podium verdwenen altijd ondergewaardeerde Marjol Flore(nu 60)is Jenny (66 nu) ons laatste houvast. Menigeen beschikt op die leeftijd niet meer over de stemkracht (bijv. Liesbeth List, menig zangpedagoog adviseerde haar al 15 jaar geleden te stoppen bij gebrek aan adem en het er constant tegenaan zingen)maar bij Jenny lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Ze lijkt anno nu in haar laatste solo-programma (gezien in Dordrecht) nog net zo sterk als toen ik haar in 1985 in Schiedam (theater de Teerstoof) zag in solo programma 1 (Gescheiden vrouw op oorlogspad)Met weemoed denk ik ook terug aan haar fenomenale radio-optredens (met oa Tony Huurdeman en teksten van Jelle de Vries), jaren zestig/zeventig? Deze dame heeft een straks (april 2010) 50-jarige(!) carriére, dus is alles opnoemen in een website al een onmogelijke opgave. Hou van mij alle omhoog gevallen tegenwoordige soap- annex vd Ende musicalsterretjes, zo lang er Goede wijn is en vakmanschap van Jenny Arean. Op naar het tango programma de komende drie maanden. Jenny, een lintje van de fijnproevers gaat in je richting! vrgr Koos Riedijk - Brielle

johanna kroon
30-01-2009

johanna kroon
Hallo,ik heb vroeger(ben nu 60) jenny arean zien spelen in Vadertje Langbeen,wat ik ontzettend mooi vond.Ze speelde een weesmeisje en werd door een man uit het weeshuis gehaald.Weet de naam niet meer van de acteur,maar zie het zo voor me.Waarom word hier nergens iets van vermeld?Heb er zo van genoten.

John Beumerf
22-01-2009

John Beumerf
Graag zou ik willen weten of er ooit een DVD box verschijnt van het oeuvre van deze geweldige vrouw. Er komen de laatste tijd veel DVD-boxen uit van cabaretiers en dan mag Jenny natuurlijk niet ontbreken. Ga zo door Jenny.

john veldhuis
07-01-2009

john veldhuis
l.s. als kind keek ik graag naar vadertje langbeen..is er iemand die weet hoe of ik aan beeldmateriaal kan komen ? dank u. met vr groeten john veldhuis

Thea Degen
05-01-2009

Thea Degen
Hallo Jenny, Ik zag je vrijdag in Amsterdam, ik had graag willen zeggen dat ik je geweldig vind, maar je was in een serieus gesprek met de bloemenman Jantje. Maar nu wil het kwijt: Ik vind je geweldig!!!

d.m.risse
30-11-2008

d.m.risse
Waren vanmorgen ook in de Doelen. Zo ontroerd geraakt door bekende en onbekende liedjes. Wat een rijkdom aan Nederlandse tekst en zo\'n perfecte uitvoering.De liedjes: bijna, zing dan,foto\'s en weer het verhaal van het onderduikstertje in Friesland. Wat was het weer mooi en wat heeft het ons geraakt.

Kleindochter Jente mag trots zijn op haar oma en ik wens Jenny heel veel gezondheid, gezelligheid en liefde toe. Mens, wat hebben we genoten.

dick

Henny Bouwman
30-11-2008

Henny Bouwman
30 november GENOTEN!! Wat een vrouw, wat een stem. Ga alsjeblieft zolang als het kan door. Prachtige teksten en zo uitgeserveerd.

Klari
30-11-2008

Klari
Klari - zondag, 30 november 2008 om 13:50

vanmorgen naar De Doelen geweest. Wat een concert!! Ik heb genoten. En wat een geweldige muzikanten.

Bedankt.

Pieter Revermann
14-11-2008

Pieter Revermann
Goed gedocumenteerde site. Bestaat er een mogelijkheid om bepaalde cd's te kopen?

Met muzikale groet,

Pieter Revermann

janet
05-11-2008

janet
janet - woensdag, 5 november 2008 om 10:46

Een tijdje geleden heb ik je het nummer zeg me dat he niet zo is van Frank Boeijen horen zingen. Ik vond dit zo mooi .Nu kan ik nergens dit nummer vinden .Is het wel op cd gezet? Ik zou het zo graag nog eens horen!

groet Janet

Jannie
12-10-2008

Jannie
Dag Jenny,
In je biografie lees ik dat je op je 50ste nog eens Moeder Courage wil spelen. Is het intertijd nog gelukt om dat te doen?
Ik heb het in het Gronings gezien door toneelgroep Waark. Vertaald door Grè van der Veen.
Het was wel mooi maar beklemmend.
Groeten van Jannie

A.G.Willis
06-10-2008

A.G.Willis
Ik ben op zoek naar een film-tv opname van Vadertje langbeen waar Jenny Arean in heeft gespeeld.Ik ben wel in bezit van div uitgave's van boeken.

Gerben
13-09-2008

Gerben
Gerben - zaterdag, 13 september 2008 om 21:22

Vroeger met Ischa heb ik jullie nog bediend aan de bar in Het Molenpad. Regelmatig waren jullie daar te vinden. Het was toen ook echt een leuke tijd!

Vanavond 13/9/2008 zag ik je op TV bij Bert Visser. Toen zag ik je ook weer in Het Molenpad, terwijl ik mijn familie uitlegde wie je bent.

Groet van Gerben

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende > Einde >>