Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Maarten
08-01-2011

Die stem
Naarmate de jaren verstrijken rijpt de stem. Wie zei dat ook al weer? Als tekstschrijver zou het een bekroning van je werk zijn als deze stem jouw liedjes vertolkt. ’Iemand moet het doen...’ zij dus. ’Zij mag 'm hebben...’ Een zeggingskracht à la Barbara of Greco. Misschien nog wel met veel meer overtuiging! Puur Nederlands lied (chanson). Na ieder serieus lied even slikken. Geen droevenis meer op tv, maar echte en oprechte emotie in het theater, daar draait het om. Kneff, Signoret, Lotte Lenya, daar stonden ze toch ook voor in de rij? Dank je! Maarten

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

René
04-01-2011

Toppertje !
Live Jenny, Wat ben je toch een vakvrouw ! Elke week geniet ik van je, op de zondag avond. Ga zo door, groetjes René

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

marcel
03-01-2011

spaanse schaep
Lieve Jenny, Wat geniet ik toch elke keer van je rol in het spaanse schaep. Je bent de smaakmaker van de serie. Lieve groet, Marcel

jolande veenstra
27-12-2010

Het schaep met de vijf poten
Hoi Jenny, wat fijn om je weer op tv te zien , en wat een mooie stem heb je. Groetjes, Jolande

Yvon
27-12-2010

balconscen
Wat hebben we gisteren weer genoten van het Spaanse Schaep. Bij de balconscene gingen we helemaal plat. Jammer dat er maar 8 afleveringen van zijn.

Bianca R.
21-12-2010

Kanjer!
Beste Jenny, Afgelopen zondag genoten van het lied 'Dit is mijn lijf', gezongen door een prachtige, stoere vrouw! Dank je wel, Jenny. Je bent een voorbeeld voor menig mens!

Marco
20-12-2010

Mijn lijf
Gisteravond weer heerlijk genoten van Riek Balk. Wat een fantastisch nummer, Mijn Lijf. Ik vind het erg goed bij je passen Jenny. Echt iets om mee te nemen in een eigen voorstelling weer. Hopelijk tot snel weer in het theater!

Power-Radio
20-12-2010

Power-Radio wenst u fijne feestdagen!
Namens het hele Power-Radio team wensen we jou en alle fans en luisteraars hele fijne feestdagen en een heel mooi 2011. En dat al je plannen voor het jaar 2011 uit mogen komen. Luister eens gezellig mee met www.power-radio.nl Groetjes Namens heel Power-Radio

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Homepage

Else
19-12-2010

Dit is mijn lijf ........
Heb vanavond de aflevering gezien van Het Spaanse Schaap waarin Jenny Arean het lied "Dit is mijn lijf" ten gehore brengt. Ik ben 7 jaar jonger, maar wou dat mijn lijf er zo uitzag. Ben al heel lang fan van deze fantastische zangeres, actrice, cabarettiere. Hoop dat ze nog heel lang te bewonderen zal zijn in het theater, op TV.

Stichting Ezelopvang Kreta
14-10-2010

Heel erg bedankt voor het geven van je tijd....
Lieve Jenny, Klaar met onze outreach project voor de ezels op Kreta, dus fijn even tijd om in je gastenboek een berichtje achter te laten. Wij hebben het heel leuk gevonden, dat je de tijd hebt genomen om met ons op pad te gaan en te komen kijken wat wij doen voor de ezels op Kreta en waarderen heel erg je getoonde belangstelling en ondersteuning. We hebben je leren kennen als een warm persoon, niet alleen voor de mens, maar ook voor de dieren. We hopen je bij een volgende outreach weer te mogen verwelkomen. We kijken uit naar het zien van de figurantenrol van onze hoefmid Hans van het outreach project in je nieuwe serie, 't Spaanse Schaep. Lieve groetjes Diana www.ezelopvangkreta.eu

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

jacqueline
10-09-2010

kinderen
vroeger draaide mijn vader altijd het nummer "Kinderen" gezongen door jenny arean. dan zong hij keikard mee. het begon met "ze rennen door de straat, ze dansen door de stad en kwetteren als kleine vogels met elkaar". het lukt me niet om de tekst weer helemaal terug te halen. kunt u me helpen???

Martijn
31-08-2010

een fan
Sinds Tip Top ben ik een fan van Jenny Arean en vandaag kwam ik die prachtige DVD-box van Jenny Arean. Diverse voorstellingen heb ik in het theater gezien, maar ook veel -voor mij- onbekend materiaal op de DVD. Mijn complimenten ook voor deze site (ik wist niet dat deze bestond).

Anno Zijlstra
26-08-2010

Conny Stuart
Door het overlijden van Conny Stuart kwam ik ook weer bij uw werk uit via You Tube, schitterende dingen gezien. Hoe gaat het met u eigenlijk ? met vriendelijke groet, AZ

Homepage

Tom
24-07-2010

Heimwee
Al tien jaar in de USA wonend maar opgegroeid in het Amsterdam van Het Schaep met de vijf poten en Het Meisje met de Blauwe hoed heb ik genoten van de liedjes op Youtube. Ik wist vanzelf sprekend niets van een 'rerun' in de vorm van 't Vrije Schaep en vind het heel spijtig dat ik dit nu moet missen. Met een gevoel van heimwee in mijn hart heb ik hiernaar gekeken en geluisterd!

Kathelijn
05-06-2010

Nacht van Carice
Lieve Jenny, Je was gisteren ongelooflijk! Wat heb jij er een TOPavond van gemaakt, en dat maar met twee liedjes ;-) Dank daarvoor! Carice is niet voor niets een groot fan van jou, net als ik! Liefs Kathelijn

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Jeroen
16-05-2010

Vakvrouw
Ik ga altijd naar de voorstellingen van Jenny Arean. Ik hoop dat ze dit jaar weer een nieuwe show doet, het liefst solo.

Monique
13-05-2010

Complimenten
Ik heb zelden een fansite gezien die met zoveel toewijding en respect voor een artiest gemaakt is. Mijn welgemeende complimenten. Laten we hopen dat Jenny Arean nog lang door wil en kan gaan.

Simon Soesan
29-04-2010

dank
Ik woon al bijna 40 jaar niet in Nederland, maar blijf Jenny volgen en aanbidden!

Ronald
18-04-2010

Boek Vadertje Langbeen
Ik denk dat je dat boek niet meer in de winkel zult vinden, misschien bij De Slegte. Maar kijk eens op www.marktplaats.nl, daar is het boek vast nog wel te vinden. Succes.

Gast
17-04-2010

Vadertje Langbeen
Heb de serie vadertje langbeen vroeger op de tv gezien en naderhand het boek gelezen wat helaas niet meer in mijn bezit is wie kan mij helpen waar ik dit opnieuw kan aanschaffen

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

nathan
17-02-2010

had ik maar
Afgelopen vrijdag (12-02-2010) heb ik samen met jenny in de trein gezeten. helaas had ik geen pen en papier bij me om een handtekening te vragen . den nu al de hele week dus al HAD IK MAAR. je zou verwachten als je iemand op tv ziet dat bnners vol zitten met make-up maar jenny zag er in het echt ook goed uit .Gewoon 26 :P xx nathan

Jeroen
09-02-2010

Geweldig
Een paar weken terug heb ik ontzettend genoten van Uw optreden met Louis van Dijk.

sam verheij
30-01-2010

het schoenenlied
en daar was het weer...afgelopen donderdag: het onverbeterlijke schoenenlied...voor het eerst gehoord vlak voor mijn 50e en nu 2 jaar later weer...natuurlijk al het andere was prachtig, ontroerend, humoristisch en deed me weer beseffen dat de nederlandse taal zo mooi kan zijn, maar het schoenenlied...het is mijn vrolijke lijflied... o ja en als bewoonster van het prinseneiland...helemaal mee eens!!!! Sam Verheij

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Mieke
30-01-2010

De Kleine Komedie Amsterdam
Gisteravond heb ik in Amsterdam genoten van de voorstelling!!! Jenny, je liedjes hebben mij gepakt en ontroerd. Vooral "Geluk Bestaat Niet" en "Woorden" en natuurlijk "Amsterdams Parfum" Je was weer fantastisch samen met Louis van Dijk Bedankt.

Joris
28-01-2010

1 woord
Ik heb slechts 1 woord voor de Jenny en Louis: Fenomenaal!

Jozina en Frans Lodewijk
28-01-2010

Genieten!
Wat hebben wij weer intens genoten van deze voorstelling. jenny lijkt met de jaren alleen maar meer kracht en energie uit te stralen en raakt je, zoals altijd, tot diep in je hart en ziel! En nu samen met die geweldige pianist Louis van Dijk maakt het geheel alleen nog maar mooier en intenser. Wat kan die man spelen en wat een schitterende begeleiding. Samen een ijzersterk duo. Wat ons betreft mogen ze verder gaan met deze geweldige samenwerking. Voor dat soort voorstellingen schieten woorden te kort, het is ontroerend mooi! Geweldig, bedankt Jenny en Louis!

Hannie
25-01-2010

geweldig
lieve Jenny, afgelopen weekend erg genoten van de voorstelling. ontroerend komisch en vermakelijk. liefs hannie.

Liesbeth
23-01-2010

Genoten!
Net in Laren erg genoten van uw optreden. We hebben een heerlijke en vrolijke avond gehad. Dank daarvoor.

Jan van Rossum
18-01-2010

wat was het fijn
Helemmal geweldig was het gisteren in Apeldoorn. Ik heb echt genoten. Wat een bijzondere vrouw en wat een mooie pianist. Samen waren ze heel sterk. Weet iemand waar ik Griekenland/Veluwe kan vinden, of is de muziek van deze voorstelling al op CD of DVD?

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wouter Lagerwaard
18-01-2010

Fantastisch
Heb gisteren in Apeldoorn enorm genoten van je voorstelling. Het was hartstikke vet. En natuurlijk Louis, wat is hij goed. Hopelijk volgend seizoen weer.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>