Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Martijn
31-08-2010

een fan
Sinds Tip Top ben ik een fan van Jenny Arean en vandaag kwam ik die prachtige DVD-box van Jenny Arean. Diverse voorstellingen heb ik in het theater gezien, maar ook veel -voor mij- onbekend materiaal op de DVD. Mijn complimenten ook voor deze site (ik wist niet dat deze bestond).

Anno Zijlstra
26-08-2010

Conny Stuart
Door het overlijden van Conny Stuart kwam ik ook weer bij uw werk uit via You Tube, schitterende dingen gezien. Hoe gaat het met u eigenlijk ? met vriendelijke groet, AZ

Homepage

Tom
24-07-2010

Heimwee
Al tien jaar in de USA wonend maar opgegroeid in het Amsterdam van Het Schaep met de vijf poten en Het Meisje met de Blauwe hoed heb ik genoten van de liedjes op Youtube. Ik wist vanzelf sprekend niets van een 'rerun' in de vorm van 't Vrije Schaep en vind het heel spijtig dat ik dit nu moet missen. Met een gevoel van heimwee in mijn hart heb ik hiernaar gekeken en geluisterd!

Kathelijn
05-06-2010

Nacht van Carice
Lieve Jenny, Je was gisteren ongelooflijk! Wat heb jij er een TOPavond van gemaakt, en dat maar met twee liedjes ;-) Dank daarvoor! Carice is niet voor niets een groot fan van jou, net als ik! Liefs Kathelijn

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Jeroen
16-05-2010

Vakvrouw
Ik ga altijd naar de voorstellingen van Jenny Arean. Ik hoop dat ze dit jaar weer een nieuwe show doet, het liefst solo.

Monique
13-05-2010

Complimenten
Ik heb zelden een fansite gezien die met zoveel toewijding en respect voor een artiest gemaakt is. Mijn welgemeende complimenten. Laten we hopen dat Jenny Arean nog lang door wil en kan gaan.

Simon Soesan
29-04-2010

dank
Ik woon al bijna 40 jaar niet in Nederland, maar blijf Jenny volgen en aanbidden!

Ronald
18-04-2010

Boek Vadertje Langbeen
Ik denk dat je dat boek niet meer in de winkel zult vinden, misschien bij De Slegte. Maar kijk eens op www.marktplaats.nl, daar is het boek vast nog wel te vinden. Succes.

Gast
17-04-2010

Vadertje Langbeen
Heb de serie vadertje langbeen vroeger op de tv gezien en naderhand het boek gelezen wat helaas niet meer in mijn bezit is wie kan mij helpen waar ik dit opnieuw kan aanschaffen

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

nathan
17-02-2010

had ik maar
Afgelopen vrijdag (12-02-2010) heb ik samen met jenny in de trein gezeten. helaas had ik geen pen en papier bij me om een handtekening te vragen . den nu al de hele week dus al HAD IK MAAR. je zou verwachten als je iemand op tv ziet dat bnners vol zitten met make-up maar jenny zag er in het echt ook goed uit .Gewoon 26 :P xx nathan

Jeroen
09-02-2010

Geweldig
Een paar weken terug heb ik ontzettend genoten van Uw optreden met Louis van Dijk.

sam verheij
30-01-2010

het schoenenlied
en daar was het weer...afgelopen donderdag: het onverbeterlijke schoenenlied...voor het eerst gehoord vlak voor mijn 50e en nu 2 jaar later weer...natuurlijk al het andere was prachtig, ontroerend, humoristisch en deed me weer beseffen dat de nederlandse taal zo mooi kan zijn, maar het schoenenlied...het is mijn vrolijke lijflied... o ja en als bewoonster van het prinseneiland...helemaal mee eens!!!! Sam Verheij

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Mieke
30-01-2010

De Kleine Komedie Amsterdam
Gisteravond heb ik in Amsterdam genoten van de voorstelling!!! Jenny, je liedjes hebben mij gepakt en ontroerd. Vooral "Geluk Bestaat Niet" en "Woorden" en natuurlijk "Amsterdams Parfum" Je was weer fantastisch samen met Louis van Dijk Bedankt.

Joris
28-01-2010

1 woord
Ik heb slechts 1 woord voor de Jenny en Louis: Fenomenaal!

Jozina en Frans Lodewijk
28-01-2010

Genieten!
Wat hebben wij weer intens genoten van deze voorstelling. jenny lijkt met de jaren alleen maar meer kracht en energie uit te stralen en raakt je, zoals altijd, tot diep in je hart en ziel! En nu samen met die geweldige pianist Louis van Dijk maakt het geheel alleen nog maar mooier en intenser. Wat kan die man spelen en wat een schitterende begeleiding. Samen een ijzersterk duo. Wat ons betreft mogen ze verder gaan met deze geweldige samenwerking. Voor dat soort voorstellingen schieten woorden te kort, het is ontroerend mooi! Geweldig, bedankt Jenny en Louis!

Hannie
25-01-2010

geweldig
lieve Jenny, afgelopen weekend erg genoten van de voorstelling. ontroerend komisch en vermakelijk. liefs hannie.

Liesbeth
23-01-2010

Genoten!
Net in Laren erg genoten van uw optreden. We hebben een heerlijke en vrolijke avond gehad. Dank daarvoor.

Jan van Rossum
18-01-2010

wat was het fijn
Helemmal geweldig was het gisteren in Apeldoorn. Ik heb echt genoten. Wat een bijzondere vrouw en wat een mooie pianist. Samen waren ze heel sterk. Weet iemand waar ik Griekenland/Veluwe kan vinden, of is de muziek van deze voorstelling al op CD of DVD?

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wouter Lagerwaard
18-01-2010

Fantastisch
Heb gisteren in Apeldoorn enorm genoten van je voorstelling. Het was hartstikke vet. En natuurlijk Louis, wat is hij goed. Hopelijk volgend seizoen weer.

ACOvS
17-01-2010

Dank U wel
Zojuist kom ik terug van de voorstelling in Apeldoorn. Hoewel mijn man pas overleden is, misschien juist omdat, heb ik elk liedje indringend gehoord en gevoeld.Het werkte voor mij therapeutisch. Draai ook nu het liedje "Bijna"van de CD: in concert. Heel veel dank voor het woorden geven aan gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn.

<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende > Einde >>