Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

Jurgen
23-04-2023

Podium Klassiek
Beste Jenny Arean,

Dank voor uw prachtige optreden bij Podium Klassiek. Ik geniet al jaren van uw inspirerende optredens en hoorde dat u inmiddels de respectabele leeftijd van 80 jaar hebt bereikt. Ga nog vele jaren in goede gezondheid door.

Jurgen

Gast
12-12-2022

Een lach en een traan
Dag Jenny

De voorstelling “Gedeelde Smart” was voor mij een avond van “Dubbele Vreugde”.. In Drachten hebben jij en Brigitte mij ontroerd en laten lachen.

Dank daarvoor.

Joke Lotens

GastWilma
12-11-2022

Dank
Lieve Jenny, wat een prachtige,ontroerende en humoristiche avond heb ik gisteren gehad in de schouwburg van Amstelveen. Heel hartelijk DANK hiervoor. Vriendelijke groet, Wilma

Margreet Ooteman
04-10-2022

Prachtig
Hallo Jenny,
Bij deze van harte gefeliciteerd met je 80 ste levensjaar,ja,ja,en dat overkomt je dan zomaar ,nou zo wil ik ook wel oud worden hoor.
Afgelopen zondag de voorstelling mee mogen maken in Carré,zo mooi bijzonder en een stukje geschiedenis meegemaakt zeg,prachtig ,maar dan ook alles.Ik ben al fan van je dat ik klein was,ben nu 66 dus al een hele tijd.
Maak er nog wat moois van de komende jaren samen met iedereen die je lief is.
Hartelijke groet
Margreet Ooteman

marion van til
02-10-2022

Gedeelde smart
Dag Jenny,

Wat hebben Brigit Kaandorp en jij ons gister in Carré een fantastische avond bezorgd! Zo'n inspiratie voor iedereen die positief en actief ouder wil worden ipv te zeuren!

Veel dank!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Rob van der Vaart
28-08-2022

Een Recht, Een Averecht
Hi Jenny,

In je tv-show Een Recht, Een Averecht was Gilbert O'Sullivan te gast. Hij zong o.a. We Will. Daarnaast zongen jullie een duet. Welk duet was dat?! En bestaat daar nog een video opname van?

Dank,

Rob

Klaas Reinigert
17-07-2022

Hr.
Geachte mevr. Arean / Beste Jenny.
De zondag na uw optreden met Brigitte Kaandorp op zaterdagavond, 16/7/2022, in het Dorpshuis op Schiermonnikoog schrijf ik u en bedank ik u namens alle stamgasten van het Cafe van Hotel v.d. Werff voor een geweldig optreden. Grote klasse en wat heeft u nog een stem om mee te zingen. In een woord GROOTS!!!
Met hartelijke groet.
Klaas Reinigert

Gast
12-05-2022

Nog steeds geweldig
Afgelopen maandag was ik in Carré. Wat een avond! Heerlijk om Jenny weer in het theater te horen zingen. Nog steeds een dijk van een stem en ingetogen, maar overtuigende presentatie. Een voorstelling om niet gauw te vergeten.

Marc Veeger
13-04-2022

Prachtige voorstelling
Beste Jenny,

Gisteren, 12 april, heb ik uw show met Brigitte Kaandorp in Carré bezocht. Wat een genot om u weer live op het podium te zien nu samen met Brigitte Kaandorp. Wat een humoristische, ontroerende voorstelling, ik heb er ongelofelijk van genoten. En wat een heerlijke stem hebt u nog. Dank voor de fantastische avond, in oktober ga ik Utrecht nog een keer.

Hartelijke groet,

Marc Veeger,

IJsselstein

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ladydouce
03-04-2022

Dank voor de prachtige ontroerende avond
Beste Jenny

Voor het eerst weer kunnen genieten met een traan en een lach (sinds de dood van mijn man) tijdens de geweldige show in Amare.Heel veel dank daarvoor.

Ik krijg ook weer zin om iets leuks aan te trekken. Uw jurk die u droeg in Amare op 1 april (lekker alles verhullend)en de prachtige kleur, wat zou ik graag zo\'n jurk willen dragen. Dus.. een onbeleefde vraag:zou u mij willen vertellen waar ik die kan kopen?

Daar doet u mij een eel groot plezier mee.

vriendelijke groet.

Josephine

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Martha
03-04-2022

Bijzonder
Beste Jenny,

Zojuist ben ik terug van een avond Gedeelde Smart in Orpheus Apeldoorn.

U live te horen zingen stond al lang op mijn verlanglijstje.

Een volle zaal, lachen zo hier en daar met Brigitte, en ja, meezingen ook.

Maar als u zingt... kippenvel, je kon een speld horen vallen.

Fantastisch. wat heb ik genoten.

Chapeau.

hartelijke groet van Martha

Jolanda
03-03-2022

Diep geraakt. Chapeau!
Lieve Jenny, Al jaren bewonder ik je om je prachtige stem, kracht, je uitstraling en het mooie mens dat je bent. Na twee jaar binnen zitten door tante corona eindelijk weer naar het theater.

En daar zat ik dan in het nieuwe Luxor; genieten vanaf de eerste seconde dat het doek op ging. Wat een show; geweldig! En samen met Brigitte en dat prachtig samengestelde orkest luisteren en kijken. Heerlijk, heerlijk, heerlijk! Echt een waar feest.

Als borstkanker patiënt (dubbele amputatie) werd ik zeer geraakt door “mijn lijf” en “zing”. Het heeft mij diep geraakt maar ook weer op mijn pootjes gezet. Ik heb nu dus twee liedjes die ik er zeker in ga houden als ik weer eens een off day heb. Diepe buiging, groot applaus en heeeeel veeeel dank!

Timo
28-01-2022

Lof!
Zowel mijn oma als ik zijn fan, rock on Jenny! Tot in Maastricht!

M.A. Kloosterman
31-10-2021

Geraakt
Dag Jenny,

Ik kom net terug van het optreden van Brigitte en jou in Heiloo. Ik heb ontzettend genoten. Wat een heerlijkheid om 2 vrouwen te zien die elkaar aanvullen, die verbindend werken. Ik heb genoten van je kracht, je stem waarin je het grote bezingt en vervolgens klein wordt om de kwetsbaarheid van het leven ook te laten horen.

Mooi om mee te maken dat een show nog in de steigers staat, de spitsvondigheden die ter plekke nog even werden bedacht, de intensiteit te mogen beleven. Ik ben blij dat ik de try out heb mogen meemaken. Heel veel succes, dat zal het ook worden met Brigitte en ook de pianist. Ik bewonder je kracht, je stem, je intensiteit.

Robin Vonk
30-09-2021

Julianastraat
Hallo Jenny,

Ik heb het scenario, welke ik je al eerder stuurde, gemaild naar idtv en Endemolshine.

Ikzelf heb geen connecties in die wereld. Misschien heb jij tijd om een balletje op te gooien? Afijn, zie maar. Volgens mij zijn we elkaar al 'ns eerder tegen gekomen, toen ik werd ingewerkt bij Kral fotoshop in Amsterdam. Ook toen straalde je als een zonnetje.

Geen mannen op de gracht tot bloedens toe gaan schoppen he? (Hopelijk kun je lachen om dit grapje).

Met vriendelijke groet,

Robin Vonk

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ger Verhoeve
13-09-2021

U verdient alsnog een Oscar voor oma Ans.
De film 'Gewoon vrienden' al minstens drie keer gezien en los natuurlijk van de jongens, en ook van hun ouders overigens, beleefde ik ademloos uw rol van oma Ans. Mijn bewondering is groot en mijn genieten intens.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Frank Rijckaer
25-08-2021

Afstamming circusfamili Hagenbeck?
Op deze site en bijvoorbeeld in Xandra Knebel: Jenny - Een theaterleven wordt vermeld dat Jenny Arean via haar grootmoeder 'Henny Verra' familie is van de circusfamilie Hagenbeck. Dat kan de toets van de kritiek niet weerstaan.

Henny verra werd geboren als Joanna Anna Edmunda Brückmann op 5-8-1898 in het Belgische Borgerhout. Op 8-6-1901 werd zij gewettigd bij het huwelijk in Antwerpen van haar ouders Josephus Antonius Maria Verhas met Anna Cornelia Brückmann, en werd haar achternaam Verhas. Anna Cornelia Brückmann werd geboren in Antwerpen op 26-10-1876, dochter van Hubert Peter Matheus Brückmann, geboren Aldenhoven (Pruissen) 9-5-1849, timmerman, overleden Antwerpen 29-8-1881 en Susanna Joanna Haegenbeck, geboren Antwerpen 1-5-1853, kleermaakster. Susanna was een dochter van Petrus Antonius Haegenbeck en Anna Cornelia Verhaegen en stamde niet af van de circusfamilie Hagenbeck.

Patrick Norman de Ridder
29-07-2021

iemand moet het doen
Zing dan, en iemand moet het doen zal altijd in me hart meedragen. dank u wel en hopend op nog vele jaren gezondheid en optredens van u. gr. Patrick

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Gerard Knol
26-07-2021

Cimetière
Dag mevr. Arean, Ik was bijzonder onder de indruk van het lied Cimetière dat u zong in het programma van Simone Kleinsma. Geweldig! Indrukwekkend! En bijzonder ontroerend. Ook: scherend langs de afgrond van iets dat het bestaan vernietigt. Jammer, dat ik geen cd kan vinden die momenteel nog verkrijgbaar is waar het op staat. H. gr. Gerard Knol

Jan Diether van den Berg
07-07-2021

Het komt eraan!
Beste mevrouw Arean Door de jaren heen ben ik een fan geweest en gebleven, zonder het fanatische trouwens.... Eén van mijn favoriete nummers van U is " Pluizen in de wind" Da's lang gelee.....

Heerlijk vind ik het dan ook dat U voornemens bent om samen met Brigitte Kaandorp het podium te gaan beklimmen. Daar wil ik getuige van zijn , Halleluja Amen!!

Casper Oplaat
24-04-2021

Genoten
Lieverd ik heb weer genoten van “meisjes in de grote stad”.

Covid 19 ik in Spanje , man in Thailand hij is de Amsterdammer ik slechts 10 jaar.... wat zijn jullie toch nog steeds boven en beneden de leukste Amsterdamse meiden uit de stad!!

En wat zing je Shaff toch mooi, niet als kopie maar met eigen interpretatie.

Je ouwe tijdelijke buurman van de Binnen Dommersstraat reis bureau TerraMundo en al sinds 2000 in de wijde wereld.

Love Casper

Meta
18-03-2021

Zomaar
Goedemorgen Mevrouw Arean,

Ik heb van de week een interview op tv gezien van u met Cornald Maas. Er waren veel overeenkomsten tussen u en mij, zeker qua moedergevoel en levensverwachting.

Vond het een eerlijk en open interview, waarbij uw spontaniteit weer naar voren kwam. Dit herken ik ook en is heel vaak een valkuil in mijn leven.

Al met al een prachtig interview en ik hoop dat uw leven verder verloopt zoals u voor ogen heeft.

Love and Peace,

Meta

Gast
16-03-2021

Volle zalen
Wat fijn om je te zien in ,,volle zalen,,

Een echte all round. Ik was weer even een avondje uit.

Mocht je in de toekomst nog eens iets van Ramses gaan zingen, dan zou het zo leuk zijn om het liedje van de de twee dames in bad te doen.

Groet, marieke

Rob Willem
15-03-2021

Gilbert O'Sullivan
Graag zou ik nog een keer de opname zien van u met Gilbert O'Sullivan toen hij te gast was in uw programma Een Recht Een Averecht! Dezelfde titel had zijn tweede elpee, nml. Back To Front

Rob
28-02-2021

Een Recht Een Averecbt
In 1971 trad in je show Een Recht Een Averecht Gilbert O'Sullivan op. Gilbert's 2e elpee had dezelfde titel maar dan in het Engels (BackToFront).

Graag zou ik een opname van jullie optreden zien. Waar kan ik dat vinden?

Of kan je je herinneringen delen?

Homepage

HWB
21-01-2021

Indrukwekkend
Hallo Janny Arean,

Gisteren zag ik op TV een deel van jouw gesprek met Cornald Maas.

Wat een eerlijkheid over ouder worden, ik ben 78 jaar, en ervaar alles exact wat je verteld. Dat was zeer verhelderend, beter veel beter als wat die Hanneke Groenteman vertelde die zei "ouder worden rijk is", ik weet niet waar.

Dank dank daarvoor. Ik voelde mij eindelijk eens begrepen door een tijdgenoot.

Vriendelijke groet,

Henk W. Blankenstein.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sm Gal
05-01-2021

Prachtige vertolking
Beste mevrouw Arean, Ik vind uw liedjes prachtig maar ook de vertolking ervan uw Liedinterpretatie zo goed,zelf ben ik vakdocent muziek en zing veel ,jammer dat van veel oudere nummers geen bladmuziek is .Dit lied is duizend eeuwen oud vind ik mooi.Ik begeleid mezelf ook op piano en gitaar. https://youtu.be/WE7pkuGnWfw https://youtu.be/53cv-8ZCMgc Ik zou graag weten wat u ervan vindt ,als expert ;-) Gr Saskia Gal

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Anne Loes
16-11-2020

Dank u
Beste mevrouw Arean, dank voor het ontwapende interview in “Volle Zalen” met Cornald Maas. Fijn eerlijk, zonder opsmuk, zoals het leven is. Ik herkende dingen die u zei en dat was fijn. Ik wens u nog heel veel fijne jaren met een mooi aantal “ kersen” als optredens. En zal uw liedjes met veel plezier nog vaak luisteren.
Vriendelijke groet, Anne Loes

san visser
09-06-2020

kikker
beste jenny zag u in ijmuiden maar durfde u niet aan te spreken ik de kwakende kikker,laat uw lach nog vaak schateren! gr sander visser bloemendaal

Yvonne Beeuwkes
01-09-2019

Genieten
Wat is het toch heerlijk uw stem te horen. Ik realiseerde me net dat ik vroeger al met veel plezier de musicals volgde waar u in speelde. Uw stem, maar ook uw repertoire blijft me boeien. Laatst ook voor het eerst een prachtige vertaling van 'My life' gehoord. Schitterend. Dank voor al dat moois.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>