Bekijk Gastenboek

Op deze pagina kunt u bladeren door het gastenboek en zelf een berichtje achterlaten.

Schrijf een bericht in het gastenboek

M.A. Kloosterman
31-10-2021

Geraakt
Dag Jenny,

Ik kom net terug van het optreden van Brigitte en jou in Heiloo. Ik heb ontzettend genoten. Wat een heerlijkheid om 2 vrouwen te zien die elkaar aanvullen, die verbindend werken. Ik heb genoten van je kracht, je stem waarin je het grote bezingt en vervolgens klein wordt om de kwetsbaarheid van het leven ook te laten horen.

Mooi om mee te maken dat een show nog in de steigers staat, de spitsvondigheden die ter plekke nog even werden bedacht, de intensiteit te mogen beleven. Ik ben blij dat ik de try out heb mogen meemaken. Heel veel succes, dat zal het ook worden met Brigitte en ook de pianist. Ik bewonder je kracht, je stem, je intensiteit.

Robin Vonk
30-09-2021

Julianastraat
Hallo Jenny,

Ik heb het scenario, welke ik je al eerder stuurde, gemaild naar idtv en Endemolshine.

Ikzelf heb geen connecties in die wereld. Misschien heb jij tijd om een balletje op te gooien? Afijn, zie maar. Volgens mij zijn we elkaar al 'ns eerder tegen gekomen, toen ik werd ingewerkt bij Kral fotoshop in Amsterdam. Ook toen straalde je als een zonnetje.

Geen mannen op de gracht tot bloedens toe gaan schoppen he? (Hopelijk kun je lachen om dit grapje).

Met vriendelijke groet,

Robin Vonk

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ger Verhoeve
13-09-2021

U verdient alsnog een Oscar voor oma Ans.
De film 'Gewoon vrienden' al minstens drie keer gezien en los natuurlijk van de jongens, en ook van hun ouders overigens, beleefde ik ademloos uw rol van oma Ans. Mijn bewondering is groot en mijn genieten intens.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Frank Rijckaer
25-08-2021

Afstamming circusfamili Hagenbeck?
Op deze site en bijvoorbeeld in Xandra Knebel: Jenny - Een theaterleven wordt vermeld dat Jenny Arean via haar grootmoeder 'Henny Verra' familie is van de circusfamilie Hagenbeck. Dat kan de toets van de kritiek niet weerstaan.

Henny verra werd geboren als Joanna Anna Edmunda Brückmann op 5-8-1898 in het Belgische Borgerhout. Op 8-6-1901 werd zij gewettigd bij het huwelijk in Antwerpen van haar ouders Josephus Antonius Maria Verhas met Anna Cornelia Brückmann, en werd haar achternaam Verhas. Anna Cornelia Brückmann werd geboren in Antwerpen op 26-10-1876, dochter van Hubert Peter Matheus Brückmann, geboren Aldenhoven (Pruissen) 9-5-1849, timmerman, overleden Antwerpen 29-8-1881 en Susanna Joanna Haegenbeck, geboren Antwerpen 1-5-1853, kleermaakster. Susanna was een dochter van Petrus Antonius Haegenbeck en Anna Cornelia Verhaegen en stamde niet af van de circusfamilie Hagenbeck.

Patrick Norman de Ridder
29-07-2021

iemand moet het doen
Zing dan, en iemand moet het doen zal altijd in me hart meedragen. dank u wel en hopend op nog vele jaren gezondheid en optredens van u. gr. Patrick

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Gerard Knol
26-07-2021

Cimetière
Dag mevr. Arean, Ik was bijzonder onder de indruk van het lied Cimetière dat u zong in het programma van Simone Kleinsma. Geweldig! Indrukwekkend! En bijzonder ontroerend. Ook: scherend langs de afgrond van iets dat het bestaan vernietigt. Jammer, dat ik geen cd kan vinden die momenteel nog verkrijgbaar is waar het op staat. H. gr. Gerard Knol

Jan Diether van den Berg
07-07-2021

Het komt eraan!
Beste mevrouw Arean Door de jaren heen ben ik een fan geweest en gebleven, zonder het fanatische trouwens.... Eén van mijn favoriete nummers van U is " Pluizen in de wind" Da's lang gelee.....

Heerlijk vind ik het dan ook dat U voornemens bent om samen met Brigitte Kaandorp het podium te gaan beklimmen. Daar wil ik getuige van zijn , Halleluja Amen!!

Casper Oplaat
24-04-2021

Genoten
Lieverd ik heb weer genoten van “meisjes in de grote stad”.

Covid 19 ik in Spanje , man in Thailand hij is de Amsterdammer ik slechts 10 jaar.... wat zijn jullie toch nog steeds boven en beneden de leukste Amsterdamse meiden uit de stad!!

En wat zing je Shaff toch mooi, niet als kopie maar met eigen interpretatie.

Je ouwe tijdelijke buurman van de Binnen Dommersstraat reis bureau TerraMundo en al sinds 2000 in de wijde wereld.

Love Casper

Meta
18-03-2021

Zomaar
Goedemorgen Mevrouw Arean,

Ik heb van de week een interview op tv gezien van u met Cornald Maas. Er waren veel overeenkomsten tussen u en mij, zeker qua moedergevoel en levensverwachting.

Vond het een eerlijk en open interview, waarbij uw spontaniteit weer naar voren kwam. Dit herken ik ook en is heel vaak een valkuil in mijn leven.

Al met al een prachtig interview en ik hoop dat uw leven verder verloopt zoals u voor ogen heeft.

Love and Peace,

Meta

Gast
16-03-2021

Volle zalen
Wat fijn om je te zien in ,,volle zalen,,

Een echte all round. Ik was weer even een avondje uit.

Mocht je in de toekomst nog eens iets van Ramses gaan zingen, dan zou het zo leuk zijn om het liedje van de de twee dames in bad te doen.

Groet, marieke

Rob Willem
15-03-2021

Gilbert O'Sullivan
Graag zou ik nog een keer de opname zien van u met Gilbert O'Sullivan toen hij te gast was in uw programma Een Recht Een Averecht! Dezelfde titel had zijn tweede elpee, nml. Back To Front

Rob
28-02-2021

Een Recht Een Averecbt
In 1971 trad in je show Een Recht Een Averecht Gilbert O'Sullivan op. Gilbert's 2e elpee had dezelfde titel maar dan in het Engels (BackToFront).

Graag zou ik een opname van jullie optreden zien. Waar kan ik dat vinden?

Of kan je je herinneringen delen?

Homepage

HWB
21-01-2021

Indrukwekkend
Hallo Janny Arean,

Gisteren zag ik op TV een deel van jouw gesprek met Cornald Maas.

Wat een eerlijkheid over ouder worden, ik ben 78 jaar, en ervaar alles exact wat je verteld. Dat was zeer verhelderend, beter veel beter als wat die Hanneke Groenteman vertelde die zei "ouder worden rijk is", ik weet niet waar.

Dank dank daarvoor. Ik voelde mij eindelijk eens begrepen door een tijdgenoot.

Vriendelijke groet,

Henk W. Blankenstein.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sm Gal
05-01-2021

Prachtige vertolking
Beste mevrouw Arean, Ik vind uw liedjes prachtig maar ook de vertolking ervan uw Liedinterpretatie zo goed,zelf ben ik vakdocent muziek en zing veel ,jammer dat van veel oudere nummers geen bladmuziek is .Dit lied is duizend eeuwen oud vind ik mooi.Ik begeleid mezelf ook op piano en gitaar. https://youtu.be/WE7pkuGnWfw https://youtu.be/53cv-8ZCMgc Ik zou graag weten wat u ervan vindt ,als expert ;-) Gr Saskia Gal

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Anne Loes
16-11-2020

Dank u
Beste mevrouw Arean, dank voor het ontwapende interview in “Volle Zalen” met Cornald Maas. Fijn eerlijk, zonder opsmuk, zoals het leven is. Ik herkende dingen die u zei en dat was fijn. Ik wens u nog heel veel fijne jaren met een mooi aantal “ kersen” als optredens. En zal uw liedjes met veel plezier nog vaak luisteren.
Vriendelijke groet, Anne Loes

san visser
09-06-2020

kikker
beste jenny zag u in ijmuiden maar durfde u niet aan te spreken ik de kwakende kikker,laat uw lach nog vaak schateren! gr sander visser bloemendaal

Yvonne Beeuwkes
01-09-2019

Genieten
Wat is het toch heerlijk uw stem te horen. Ik realiseerde me net dat ik vroeger al met veel plezier de musicals volgde waar u in speelde. Uw stem, maar ook uw repertoire blijft me boeien. Laatst ook voor het eerst een prachtige vertaling van 'My life' gehoord. Schitterend. Dank voor al dat moois.

Frans Berkers
09-12-2018

Veelzijdige ster van eigen bodem
JENNY AREAN, is een actrice/ zangeres van grote klasse, zij heeft zich altijd staande weten te houden in een steeds veranderende amusementswereld, haar talent is overduidelijk aanwezig! Heb haar eenmaal mogen ontmoeten in de Schouwburg van Deventer en heb van haar genoten. Haar programma “Voorwaarts maar niet vergeten” stond garant voor een heerlijk avondje uit. We zaten helemaal voor aan en zagen hoe ze haar mimiek gebruikte om de liedjes extra cachèt te geven, zij leefde en beleefde de nummers helemaal.

Een vakvrouw dat is Jenny door en door. Weet nog dat ik haar, aan het eind van de show, de 2 CDs en een stift liet zien met het gebaar of ze een handtekening er op wilde zetten. Eerst verdween ze achter het gordijn om een paar seconden daarna vanachter datzelfde gordijn naar me toe te komen. Ze ging op haar knieën bij me zitten en tekende geduldig de twee hoesjes van mijn CDs.....dat vond ik een heel warm gebaar! Dankjewel lieve Jenny voor je gulheid, blijf van jou en je repertoire houden!!! ??????

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nico
29-11-2018

Genoten!
Geachte mevrouw Arean.

In de auto op weg naar huis hoorde ik de aankondiging van uw gesprek op radio 1 met Jellie Brouwer n.a.v. uw biografie: https://www.nporadio1.nl/kunststof/onderwerpen/481763-jenny-arean-zangeres-actrice

Thuisgekomen de auto uitgerend, en de computer opgestart en verder gekéken en geluisterd via de NPO radio 1 live stream. Ik heb genoten van het gesprek en de muzikale nummers die van u te horen waren. Ik heb er de maaltijd voor uitgesteld, om het helemaal te kunnen volgen. Wat bent u toch een ontzéttend leuk mensch! ik hoop dat u heel oud mag worden, 120 of zo, in goede gezondheid natuurlijk, zodat er nog véél genoten kan worden van uw optredens.

Met vriendelijke groet, Nico.

Linda
14-11-2018

Genoten
Beste mevrouw Arean,

Wat was ik verheugd dat ik uw naam op de lijst van de cast zag, gisteravond bij de ode aan Annie M.G. Schmidt in Carré. Ik heb dan ook ontzettend genoten, wat een stem!! De hele avond was heerlijk, maar 'Het is over' was zeker mijn hoogtepunt van de avond. Jammer dat u 'Zeur niet' niet zong, want uw versie is veruit de mooiste die ik ooit gehoord heb. Bedankt voor de heerlijke avond en ik hoop u snel weer eens te spotten op een Jordaans terrassie of omver geblazen te worden door uw schitterende stem!

Groet,

Linda

Gerda Voorloop
03-11-2018

uw meisjesnaam
Beste mevrouw Arean,

Weet u iets over uw familie van vaderskant. 1 neef van mij heet ook Klarenbeek.

Zijn vader woonde zijn hele leven in Amsterdam (bij mijn weten.)

Vriendelijke groeten,

Gerda Voorloop

Alain Koolen
30-09-2018

Het verschil
Beste Jenny,

Een aantal jaren hebben wij kunnen genieten van de prachtige liedjes die op “het verschil” staan. Tijdens onze verhuizing is de cd verloren gegaan en het lukt mij niet een exemplaar te bemachtigen. Heb jij een idee?

Liefs,

Alain Koolen
Van Rijckevorselstraat 1
5175 AR Loon op Zand
0416-282274
alainkoolen@gmail.com

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Frank
19-08-2018

Vraag
Lieve Jenny Komt er nog een vervolg op schaep Ahoy? Ik ben echt gek op jou als Riek en Arie. Hoop gauw je weer in de serie te zien. Groetjes Frank

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hanno
07-08-2018

Lieve Jenny
Lieve Jenny,

Zo maar een bericht om te laten weten dat ik dagelijks geniet van jouw muziek... Maar ook onze kinderen van nu 8 en 9 zijn verzot op de serie T schaap! En als we dan een liedje beluisteren in de auto onderweg dan roepen ze direct aahhh.... Dat is Riek! Voor hen nu ook bekend als Jenny. Hopelijk nog is tot ziens bij een voorstelling! Maar vooral ook bedankt voor zoveel moois!

Liefs, Hanno

Joël
14-04-2018

cd jenny Arean en Marijn brouwers
ik ben al een tijd opzoek naar de cd van de theatershow van Jenny Arean en Marijn Brouwers kan ik deze ook ergens kopen

of kan iemand me aan deze cd helpen

Mvg Joël Knobbe

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Ineke bosman
29-03-2018

Kunnen we je dit jaar nog op het podium verwachten?
Ik wil zo graag er een keer bij zijn als U zingt.
Liefst solo.
Ik heb nu alleen cds en dat is prima maar zou zo heel graag u een keer willen zien en er zelf bij zijn.
Ik vind dit zo mooi: de joodse vrouw. En kijk niet weg. Zoveel is zo mooi....
Komt er a.u.b. Nog een muziekoptreden?
Ineke en Bobbie (die 86 is en dit nog wil meemaken. Ik ben pas 74)

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

leon van ley
03-03-2018

de zoon van Louis Davids
Hallo Jenny,

Ik ben al een tijd op zoek naar de muziek (CD) van de zoon van louis Davids, ik kon eerder terecht bij Sonos het Nederlands muziek archief maar dat bestaat niet meer...heb jij suggesties waar ik terecht kan?

Dank, Leon

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sylvia
25-01-2018

Gezocht lied Hoop
Hallo,

wij hebben een heel klein kerkkoortje van 8 man/vrouw. We proberen naast de bekende kerkliederen ook mooie wat meer bijzondere liederen te zingen. We kwamen op HOOP. Maar zoeken (omdat we geen dirigent hebben moeten we het onszelf aanleren) nog naar een opgenomen versie van dit lied. Is dit ergens te vinden? dat zou geweldig helpen...

Vriendelijke groet,

Sylvia de Wit uit Oosthuizen

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Thijs
16-11-2017

Amsterdam - Rotterdam
Beste mevrouw Arean,

Wat bijzonder leuk dat u 7 en 9 december te gast bent in de Oase bar in de Rotterdamse Doelen bij Joke Bruis en Gerard Cox.

Het zou toch geweldig zijn als u met Joke Bruijs dat lied zou gaan zingen van Annie M.G. Schmidt "Amsterdam-Rotterdam" uit de Familie Doorsnee destijds, gezongen door Hetty Blok en Lia Dorana. Voor u beiden is dat lied op het lijf geschreven. Ik denk dat u dat lied vast wel kent, ondanks het niet zo heel bekend is.

Hartelijke groet van Thijs en veel plezier en succes in de Doelen.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Albert, Rida en Sami
14-08-2017

De film Finn
Beste Mevrouw Arean,

Wat hebben wij genoten van uw film Finn waarbij u de lieve buurvrouw was. We denken dagelijks aan uw gevleugelde woorden:

Lasagna
Broccoli

en dan lachen wij ons dubbel.

Wij wensen u het beste toe en nog meer van die prachtige rollen.

Albert, Sami en Rida uit Amsterdam.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>